Zobacz temat
[Zlecenie] Grafika + kodowanie PHP-Fusion 7 Counter-Strike - Aktualne!
|
|
czarny_plock |
Dodany dnia 29.01.2011 16:49:58
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 15 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 06.01.2011 14:19 |
Robota od zaraz! Do wykonania szablon pod stron? o tematyce Counter - Strike. Ma to by? strona dla dru?yny, ale wi?kszy nacisk jest k?adziony na portal z artyku?ami, poradnikami. Szablon ma by? prosty i przejrzysty, ale musi by? unikatowy i " mie? w sobie to co? ". Jestem w stanie zap?aci? 200 z? - ALE: Szablon ma by? gotowy do 5 lutego! *** Je?li jeste? zainteresowany - pisz na: Steam Raduo93 GG 123 83 957 Lub pod tym postem! Napisz po prostu - co jeste? w stanie zaoferowa? za 200 z? <strona g?ówna + ilo?? podstron> Na wst?pie zapodaj mi linki do swoich prac / portfolio... Pozdrawiam. Wiadomo?? doklejona: Uwaga! Og?oszenie jest wci?? aktualne, poniewa? pewien grafik si? nie odzywa... Strona musi by? sko?czona do 07.02.2011r. Dok?adniejsze info, czego potrzebuj?: Strona ma nie by? skomplikowana graficznie, ale za to kodowanie musi by? dobre (AJAX, CSS...) Tak wi?c, zmieniam zlecenie z grafika na grafika + kodowanie... Strona ma mie? u?o?enie paneli i cz??? funkcji jak na stronie Frag eXecutors. Prosta, przejrzysta... Czekam na oferty! Do zgarni?cia 200 z?otych! PW od moderatora:
Edytowane przez czarny_plock dnia 02.02.2011 18:19:48 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 09.09.2025 22:48:28
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
DjJohn |
Dodany dnia 01.02.2011 17:22:08
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 15 ![]() Data rejestracji: 18.02.2009 01:11 |
Nie rozumiem oferty czy za 200zl chodzi o szablon i do czego ten szablon, czy o w?asno?ciowy CMS z themami? Do wykonania szablon pod stron? o tematyce Counter - Strike. Napisz po prostu - co jeste? w stanie zaoferowa? za 200 z? <strona g?ówna + ilo?? podstron> Wi?c ja mog? odpowiedzie? w tej cenie nie ma co liczy? chyba (podkre?lam chyba, czasami si? kto? trafi) 200zl za w?asno?ciowy CMS z kodowaniem Java-AJAX to bardzo ma?o jak za taki projekt, jedynie co to szablony robi? w takich cenach do PHP-Fusion, a jak kolega-kole?anka jest zainteresowanym/? profesjonalnym CMS-em, wraz idealnie dopasowan? grafika to moja oferta wynosi 900z?, w tym zastrzegam sobie minimum 2 tygodnie pracy oraz szczegó?owe informacje na temat oczekiwa? wygl?du wzgl?dem strony WWW. W ko?cu po?piech i profesjonalizm nie za bardzo idzie w parze. Kontakt na: xxxxxxxx Pozdrawiam. Edit: Nie za bardzo rozumiem, them zrobiony pod PHP-Fusion ma podstrony oparte o panele wiec tworzy si? praktycznie wygl?d na panele, a w pytaniu by?o zastosowane <strona gówna + ilo?? podstron>. Chyba ?e chodzi o moderowanie stron?, wi?c po samym tym ja bym zasugerowa? ?e chodzi tu o prywatny CMS. Pozdrawiam i mi?ego wieczoru. PS. Dzi?kuje za poprawienie "Drecha" Edytowane przez Pieka dnia 02.02.2011 16:38:16 |
|
|
czarny_plock |
Dodany dnia 02.02.2011 15:36:54
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 15 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 06.01.2011 14:19 |
Witam, ju? wyja?niam. Moje zlecenie mo?e jest troch? niejasne ![]() S?dzi?em, ?e kto? na priv spyta o konkrety... Ale, o co chodzi: Strona oparta ma by? na PHP-Fusion 7. Czemu napisa?em "ilo?? podstron"? Hmm, to takie pytanie wyniesione z zamawiania stron pod Webspell. Mianowicie, dobrze wiem, ?e podstrony mo?na tworzy? w panelu adm., ale mi nie chodzi o sam tekst, ale np. o podstron? dru?yna ze specjaln? grafik? (np. strona Universal Soldiers > dru?yna > sk?ad, albo Frag eXecutors > Dru?yna). Chodzi o to, by stworzy? podstrony: video <dodawanie video z Youtube, mo?liwo?? komentowania> galerie <dodawanie zdj??, komentowanie> itp... blogi <opcjonalnie> Strona ma by? podobna do strony Frag eXecutors - maj? by? artyku?y, ostatnie mecze <war stats>, panele sponsorzy <najlepiej prosta wtyczka dodawania obrazków pod sob? w panelu>, a tak?e statystyki strony, rotator zdj?? i wy?wietlanie sk?adu w panelu... Komentarze <gdziekolwiek na stronie> maj? by? dodawane w AJAX <bez od?wie?ania> Strona ma by? prosta i przejrzysta, grafika nie musi by? skomplikowana, g?ównie chodzi o dobre zakodowanie pod PHP-Fusion 7, dostosowanie wtyczek ju? istniej?cych i ew. napisanie jaki? prostych na potrzeby strony... Czekam na pytania i propozycje... Steam: Raduo93 GG: 123 83 957 Pozdrawiam. Edytowane przez Drecha dnia 02.02.2011 17:03:18 |
|
Przejdź do forum: |