ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
www.ns-wordpress.pl - Nieoficjalny Support Wordpress
Drecha
Cze??.

Jaki? czas temu doda?em ofert? pracy w nieoficjalnym supporcie Wordpress (jest ona dalej aktualna), dzi? postanowi?em wreszcie podda? owoc naszej pracy waszej ocenie. Nie b?d? d?u?ej si? rozwodzi?, podam link i poprosz? jedynie o warto?ciowe posty. Smile

www.ns-wordpress.pl

Pozdrawiam.
Edytowane przez Drecha dnia 04.02.2011 23:26:04

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:37:51
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
emil90ck
Komunikat

Aby w pe?ni korzysta? z serwisu nale?y si? zarejestrowa?. Mo?na to zrobi? TUTAJ
Zapraszamy tak?e na Forum Nieoficjalny Support - Wordpress
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych u?ytkowników!

Daj na jakim? tle bo strasznie zlewa si? z innymi literami i jet przez to nie-widoczny.

I druga rzecz która wpad?a mi w oko to na forum tabela "Ostatni post" jest za szeroka w stosunku do tabeli Forum.
Edytowane przez Pieka dnia 30.01.2011 14:13:50

http://www.bluemoney.pl
hoopak
Support Wordpress'a, a stoi na PF Grin.

www.hoopak.pl
Drecha
hoopak napisa?/a:
Support Wordpress'a, a stoi na PF Grin.

Zaiste, Wordpress jest kiepskim CMS do tworzenia strony ze wsparciem. Jednak moim zdaniem przypomina on swoim wygl?dem Wordpress, do czego zawsze b?dziemy d??y?. Smile

lui
www.wordpress.xaa.pl

Panie Drecha. Nie mog? zarejestrowa? si? na w/w stronie bo nie dostaj? maila aktywacyjnego Sad
Login: lui
Edytowane przez lui dnia 30.01.2011 14:43:57

www.lui.ugu.pl
Drecha
Hm. Napisz na gg: 28080432.

Adam Stalica
Ja zauwa?y?em b??d w localach na forum ;)
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

I mi równie? link aktywuj?cy jako? nie chce doj?? ;p
E-mail na stronie onet.pl ;)

Pozdrawiam ;)
Edytowane przez Adam Stalica dnia 30.01.2011 16:06:50
Witam Grin

eldiablo
Mail na interii, wiadomo?? finalizuj?ca aktywacj? konta dosz?a bez problemu. Ale przy okazji zauwa?y?em b??d. W tym rozwijanym panelu, jest uproszczony formularz logowania i obok rejestracji. Ten pierwszy dzia?a, ten drugi ju? nie Grin. Po wpisaniu loginu i has?a przenosi do pod strony rejestracji, gdzie ponownie trzeba wpisa? login i has?o.

A przy okazji, równie? w tym rozwijanym panelu, po zalogowaniu jest b??d 404 grafiki.

http://dropdire.pl
Drecha
B??d w plikach j?zykowych postaram si? poprawi? najszybciej, jak si? da. Co si? tyczy niezgodno?ci z serwerami pocztowymi, odsy?am do newsa (najnowszego), na stronie Supportu.

Wiadomo?? doklejona:
Informuj? o zmianie adresu, otrzymali?my sponsoring na serwis, wi?c mamy domen? i ca?kiem dobry serwer. Zapraszam: www.ns-wordpress.pl .
Edytowane przez Drecha dnia 01.02.2011 22:22:04

Chemikpil
No có?, zajrza?em dzisiaj na stron?, i co mi si? rzuca w oczy to fakt, ?e jako go?? niewiele z niego wynios?. Rozumiem, ?e próba znalezienia u?ytkowników, ale wybra?e? do tego, moim zdaniem, jedne z najgorszych metod. Aplet prosz?cy o zarejestrowanie, o którym ju? nie raz si? wypowiada?em, powiem tylko tyle, denerwuje. Dwa blokowanie linków, cytatów, ?róde? tekstem "...dla zalogowanych". Supprot niesie pomoc, a ja czasem potrzebuje tylko odpowiedzi na jakie? pytanie, które ju? zosta?o udzielone. Czemu by je uzyska? musz? tworzy? konto, z którego ju? nie skorzystam, lub b?d? to robi? bardzo rzadko? Wejd? sobie na ten support jako niezalogowany i sprawd? kilka tematów.
Nie pisa? na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej ods?onie) | ChemikPIL - My twitter

www.chemikpil.pl
Pieka
Mam dokladnie takie odczucia jak Michal, czyli na dzien dobry wkurzajacu popup naklaniajacy do rejestracji oraz masa serwisu na czerwono, akurat w najciekawszych lub wrecz najwazniejszych miejscach i wypowiedziach. Do tego dochodza uzytkownicy online z wiecznym odswiezaniem... Po kilku razach czlowiek zaczyna miec dosyc i najnormalniej wycofuje sie. A szkoda, bo wyglad strony jest coraz ladniejszy i ciekawszy, jak i jego tematyka.

Dla jasnosci, nigdy nie uzywalem i nadal nie uzywam Wordpressa, ale lubie czytac i niestety w chwili obecnej mam na Twojej stronie maslo maslane, bo przynajmniej polowy rzeczy nie widze z racji blokad dla gosci.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Drecha
Blokady zdejm?, popup tak?e usun? za moment, gdy? mnie samego równie? denerwuj?, a i wiele osób ju? mi to doradza?o. Zach?cam do dalszych ocen i sugestii.

Znacie mo?e jakie? statystyki, które wygl?daj? tak samo, a nie od?wie?aj? si? co chwil? = nie korzystaj? z AJAX/jQuery?
Edytowane przez Drecha dnia 04.02.2011 23:27:23

eldiablo
Takie rzeczy trzeba dobrze przemy?le?, bo np: podczas tej blokady mog?e? straci? kilku, kilkunastu odwiedzaj?cych, a dla strony nowo powsta?ej ka?dy +1 go?? si? liczy.

Znacie mo?e jakie? statystyki, które wygl?daj? tak samo, a nie od?wie?aj? si? co chwil? = nie korzystaj? z AJAX/jQuery?

A zwyk?y panel z list? osób online ? Jest tu na forum, wygl?da tak samo i nie zawiera ?adnych udziwnie? (chyba ?e co? si? zmieni?o).

Co do sugestii, to co napisa?em wcze?niej:
eldiablo napisa?/a:
W tym rozwijanym panelu, jest uproszczony formularz logowania i obok rejestracji. Ten pierwszy dzia?a, ten drugi ju? nie Grin. Po wpisaniu loginu i has?a przenosi do pod strony rejestracji, gdzie ponownie trzeba wpisa? login i has?o. A przy okazji, równie? w tym rozwijanym panelu, po zalogowaniu jest b??d 404 grafiki.

Bo widz?, ?e ola?e? to Grin

A przy okazji, po co do górnego oraz dolnego rotatora bannerów doda?e? banner ns-wordpress.pl ? Skoro odwiedzaj?cy ju? si? na tej stronie znajduje + grafika nie jest ma?a i szkoda na ni? miejsca + sam banner nie zawiera informacji i/lub nie prowadzi do notki o mo?liwo?ci zamieszczenia reklamy + prowadzi do starego adresu z xaa.pl na ko?cu.

BTW
Dzi?ki za dodanie zg?oszonego "wordpresika" Grin
Edytowane przez eldiablo dnia 05.02.2011 01:43:11

Drecha
W?a?nie nie ogarniam czemu wywala Ci b??d grafiki, mnie dzia?a normalnie. Mo?na prosi? o screena?

Doda?em, ?eby ludzie widzieli, ze mo?na umie?ci? tam swoj? reklam?. Ale masz racj?, zmieni? adres tak, jak zaproponowa?e?.

Nie ma za co. Zach?cam do dalszych ocen, uwag etc.

eldiablo
Ju?, nie ma problemu z grafik? Cool

I tak znowu przy okazji, w newsach widz? ?e nie napisa?e? "pozdrawiam, Drecha" tylko "Pozdrawiamy, Administracja". Wi?c w automatycznej korespondencji mo?na by zmieni?:
Wszystkiego dobrego,

Drecha

na np.:

Lub pe?na nazwa strony zamiast adresu URL.
Edytowane przez Pieka dnia 05.02.2011 17:15:13

Drecha
Dzia?a te? ju? rejestracja w rozwijanym panelu, o której wspomnia?e?. Dodana zosta?a tak?e opcja przypominania has?a, tak?e w rozwijanym panelu.

To, o czym wspominasz chcia?em zmieni? ju? dawno, ale nie wiem gdzie. Pewnie gdzie? jest to tutaj napisane na forum, jednak jeszcze nie szuka?em. Smile

eldiablo
Katalog Locale => katalog Polish lub Polish-utf8 => plik lostpassword.php.
Edytowane przez Pieka dnia 05.02.2011 17:14:32

Drecha
O, dzi?ki ci. Smile Co proponujecie teraz zmieni?? Co wed?ug was jest teraz najwa?niejsze? Pfft

eldiablo
Co wed?ug was jest teraz najwa?niejsze?

Instrukcje instalacji i konfiguracji niektórych wtyczek, instrukcja instalacji samego WP wraz z opisem jak wgra? pliki na serwer (niby banalne ale warto doda? dla nowicjuszy). Artyku?y np: o odci??eniu serwera, optymalizacji, seo, jakie wtyczki warto zastosowa? "na starcie", opisy wybranych wtyczek np: "10 najlepszych wtyczek do galerii". Na samo forum na razie nie ma co liczy?, jest prawie puste i nie ma czym przyci?gn?? u?ytkowników. A dobre artyku?y i dobrze napisane instrukcje zrobi? swoje i przyci?gn? u?ytkowników/go?ci i b?d? tematem dodatkowych pyta? na forum.

Na pocz?tek mo?na te? ruszy? z reklam? w mediach spo?eczno?ciowych.
Edytowane przez eldiablo dnia 05.02.2011 16:12:33

Drecha
W trakcie tworzenia jest poradnik, wszystkie podstawy itd. Moim zdaniem przyda si? te? dobry poradnik zarz?dzania Sieci? w Wordpress, brak takiego w Internecie (mowa o dobrym poradniku, opisuj?cym wszystkie jej mo?liwo?ci). Najpierw jednak musz? doj?? jak przet?umaczy? blog, który zak?ada u?ytkownik, bo nie mog?em ostatnio znale?? tego.

Co do mediów spo?eczno?ciowych, to zapraszam na podstron? Komunikacja -> My w sieci.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl