ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
[USUNIETA STOPKA!]Modu?y do php-fusion
issen
Przeszuka?em polsk? stron? Modów do fuzjona i co znalaz?em. Kilka nieciekawych modów. Niedo?? ?e jest ich jak na lekarstwo to jeszcze wszystkie jakie? nie potrzebne. Dla porównania podam i? konkurencyjny CMS PostNuke ma ich grubo ponad 200. I zawsze co? ciekawego si? znajdzie. Na tym forum poprosi?em o zrobienie/przerobienie modó?u s?ownika. Zero odzewu. S? dwie mo?liwo?ci takiego stanu rzeczy. Albo brakuje tu fachowców (w co w?tpie) albo poprostu nie maj? czasu/ch?ci itp.
Edytowane przez zszywak dnia 20.01.2006 12:20:45

W?cibski Go??
Dodany dnia 08.09.2025 00:44:28
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
zszywak
Nie wiem jak? stron? odwiedzile? issen, ale w LABORATORIUM MODU?OW mamy nawet licznik plików, i co dziwne, nie widz? tam zaledwie kilku wtyczek Grin

Skoro poprosile? o zrobienie wtyczki, to z pewno?ci? znajd? si? ochotnicy na to. Administratorzy maj? tu tak du?o do roboty, ?e realizacja kolejnych pró?b U?ytkowników graniczy?aby z cudem! Nie bierzesz tego pod uwag?, ?e nie jeste? tu JEDYNYM u?ytkownikiem, i ?e Admini s? istotami z krwi i ko?ci, a nie maszynami spe?niaj?cymi ?yczenia u?ytkowników, i to najlepiej jak najszybciej, bo przecie? ten modu? jest Tobie potrzebny! to jest w?asnie czysty egoizm.

Mam nadzieje, ?e znajdzie si? osoba ch?tna do przerobienia owej wtyczki, je?li nie - trudno, widocznie musisz powróci? do PostNuke.

http://z-themes.pl
issen
zszywak widze ze lapiesz co mowie. Grin. Zamiast pisac kazdemu jak zrobic logo we flash czy dawac inne bezsensowne odpowiedzi takiego typu jakiej mi udzielis?e?, poswiec ten czas na cos pozytecznego. Ja wiem ?e administrato?y (administranci? {czyli ty}) sa ze skóry czy poniekat tu i owdzie z kosci. Zamiast marnowac czas na odpisywanie mi powinienes ten czas POSWIECIC na poprwienie wtyczki i na nastepny dzien mi odpisac: zapraszam do dzialu download.
Teraz sie zastanawiam za co daj? administranta na tej stronie? zszywak? moze za ilosc postów?
Edytowane przez issen dnia 19.01.2006 22:31:18

issen
chyba ci dogonie w

issen
postach

issen
to oczywiscie zart prosze o skasownie moich postow.

zszywak
No, issen - zdaje si? - zagalopowa?e? si?, prawda?
Nie jestem Twoim s?u??cym - to chyba jasne?
Nie b?dziesz wydawa? mi polece? odno?nie co mam lub co powinienem robi? - to tez chyba jasne?
To ja jestem tu Administratorem - nie Ty, to te? jest jasne?

Wi?c dostosuj sie do naszych regu?: piszesz na forum, zadajesz pytanie, czekasz na odpowied?.
Je?li to Tobie nie podoba - trudno, Twoja sprawa!
I jest jeszcze jedna regu?a - na forum PISZEMY bez b??dów, tym bardziej pope?nianych celowo.
A jako ?e jestem starszej daty, i za moich czasów - jako? dziwnie sie sk?ada, nie BY?O dysgrafii - to jej nie uznaj?, gdy? to bardzo dobra wymówka dla leni w dzisiejszych czasach.

Pisz poprawnie inaczej Twoje posty b?d? przez mnie wyrzucane do ?mietnika.

Tak wi?c drogi kolego - nie wiem czy doczekasz si? swojej wtyczki - nie wuiem czy znajdziesz tu na naszym forum sobie s?u??cych do wykonania tego zadania.
Pisz?c posty tego typu co wy?ej, raczej nie znajdziesz nikogo z Administratorów Supportu.

Jeste? na naszej stronie u?ytkownikiem i obowi?zuj? Ciebie pewne zasady kultury, o ile wiesz co to jest w ogóle, bo z tego co napisa?e? - nie masz o tym raczej poj?cia.

I przy okazji - bed? mia? oko na Ciebie. Przekroczysz granice - bedzie BAN bez odwo?ania.

Pozdrawiam
zszywak - ADMINISTRATOR

zszywak
Aha, zapomnia??m doda? i nabi? sobie kolejnego posta - administratorem na supporcie jestem dlatego, ?eby robi? na z?o?? takim uzytkownikom ja Ty, teraz wszystko jasne ! Grin

Wooya
Ja dostalem admina za lizanie d.u.p.y innym adminom Grin
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

Wooya
ah. nabije jeszcze jednego posta, a co. mozwe dostane iSUPERADMIN. A co tam wypowiem sie szerzej:
$result = dbquery("SELECT * FROM ".DB_PREFIX".users");
while ($data = dbaray($result)) {
switch ($data['user_name'] {
case "Wooya":
echo "Mistrzuniu<br>";
break;
case "zszywak":
echo "Mistrzuniu";
break;
case "isset":
echo "KALAFIOR<br>";
break;
}

:D:D
koder_1.png

JazOOn
czytam posty issena od góry i se mówie o co kolesiowi chodzi? przecie? cho?by ja sam w?asnor?cznie napisa?em kilkadziesi?t modyfikacji, krwawo wyrywaj?c czas, ?e nie wspomne i bie??cym t?umaczeniu modów z innych supportów przez reszte adminów, którzy te? maj? swoje ?ycie, do tego powiem jeszcze: MY robimy to z w?asnej woli, bezp?atnie i tylko dla przyjemno?ci, i nie bedziemy si? za?yna? przez egoizm co niektórych, którzy twierdz? ?e nie ma odpowiedniej ilo?ci tylko PAR? wtyczek. zajrza?em do lab i ujrza?em dwie?cie, z czego 150 do najnowszych wersji. Je?li ty uwa?asz ?e to pare to zapraszam do PISANIA WTYCZEK. I nie marnuj bessensownie czasu na nabijanie swoich postów bo mo?esz go przecie? lepiej wykorzysta? na PISANIE WTYCZEK. Tym wywodem ko?cze mój wywód o wywodzie wywo?anym przez pewnego cz?owieka..
Edytowane przez Pieka dnia 20.01.2006 20:44:44

zszywak
A na koniec - najlepsze! Grin

Mo?na sprawdzi? tutaj:

http://echelm.byethost11.com/

i zobaczy?, jak bardzo issen szanuje prac? innych osób, i mo?na przekona? si? na w?asne oczy, ?e uwa?a wszystkich za frajerów, którzy maj? s?u?y? Ja?nie Panu issen.

BRAK STOPKI Powered by PHP-Fusion, oraz BRAK STOPKI PHP-Fusion Themes.

I ty szukasz u nas na forum pomocy?

Zapomnij o tym issen! Albo stopka powróci w ci?gu 24 godzin, albo nie pokazuj sie tu wi?cej!

Wooya
A tu nastepny klient:

KLIK
koder_1.png

Pieka
Wooya napisa?/a:
Ja dostalem admina za lizanie d.u.p.y innym adminom Grin

Hmmm... Zastanawiam sie za co ja nim jestem?? Pfft Pfft Pfft

========================

zszywak napisa?/a:
A na koniec - najlepsze! Grin

Mo?na sprawdzi? tutaj:

http://echelm.byethost11.com/

i zobaczy?, jak bardzo issen szanuje prac? innych osób, i mo?na przekona? si? na w?asne oczy, ?e uwa?a wszystkich za frajerów, którzy maj? s?u?y? Ja?nie Panu issen.

BRAK STOPKI Powered by PHP-Fusion, oraz BRAK STOPKI PHP-Fusion Themes.

I ty szukasz u nas na forum pomocy?

Zapomnij o tym issen! Albo stopka powróci w ci?gu 24 godzin, albo nie pokazuj sie tu wi?cej!

Ver 0.7?? Czego?
Edytowane przez Pieka dnia 20.01.2006 20:48:58
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Wooya
Jakie ver 0.7? Shock Nie zaba Pfft
koder_1.png

Pieka
Wooya napisa?/a:
Jakie ver 0.7? Shock Nie zaba Pfft

Ja tez! Tak ma na dole stronki http://echelm.bye...m/news.php
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Wooya
A no, tero wim Wink Czyli co, kolejny mail do serwisu o stopke? Grin
koder_1.png

JazOOn
Wooya napisa?/a:

jestem ZA. z tym trzeba walczy?!

Pieka
Wooya napisa?/a:

Sie rozumie Panie Admin Grin
Mam nadzieje, ze kiedys bedzie mi dzialal SMTP.... Juz mnie cos zaczyna brac Angry
Edytowane przez Pieka dnia 20.01.2006 22:54:28
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
darkol
No i ja dodam swoje ma?e uwagi... odnosnie Top Fusion Sites i zwyci?zcy V edycji w stopce jest info o powered... ale, (nie jestem na 100 % pewny) czego? mi w niej brak. Sprawa dotyczy samego thema, mi tu zalatuje motywem Gen-X. S? w niej pewne zmiany kosmetyczne, ale w 95% przypomina mi w?a?nie t? skórk?, a infa o jego nazwie i linka do strony autora tej?e brak...
Imperium Osma?skie - Historia i Dzieje Imperium Tureckiego.

www.osman.livenet.pl

www.osman.livenet.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl