ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
www.dysko-patia.eu - Dyskopatia i choroby kr?gos?upa inaczej
bogdan
Mo?e i ja spróbuj? podda? ocenie swoj? stron? Smile
Strona ma przede wszystkim na celu, bardziej na luzie podej?cie, do tych problemów, które nam sprawiaj? k?opot.
Pokazanie innym, ?e patrz?c czasami z boku i przeanalizowa? to, mo?na osi?gn?? bardzo wiele.
Chcia?bym us?ysze?, s?owa które pomog?yby mi dalszym udoskonaleniu strony Smile.
Byle nie bardzo do?uj?ce Grin.
Nie jestem ani programist?, ani webmasterem.
Samoukiem, który dos?ownie dwa lata temu nie wiedzia?, co to jest np. post Grin.
Z góry Dzi?ki za sugestie Smile.
Pozdrawiam bogdan Smile.

Adres strony -> http://www.dysko-...
Edytowane przez krystian1988 dnia 07.03.2011 16:19:58
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 23:45:14
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Na poczatku bylo tragicznie, bo strona wygladala jak polaczenie Lady GaGi z Doda Wink Na szczescie pozbywasz sie wszelkiej masci swiecidelek i ozdobnikow na korzysc ciekawych tresci oraz sprawdzonych i przydatnych rozwiazan.
Tak trzymaj, a bedzie dobrze, o ile nie bardzo dobrze Cool
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
hoopak
Fajnie by by?o, gdyby? dopasowa? logo do zmienionych kolorów strony. Smile

www.hoopak.pl
bogdan
Dzi?ki Pieka dysko-patia.eu/images/smiley/notworthy.gif
Wa?na jest dla mnie, to dla co napisa?e? Smile

Ale tak jak z Dody i Lady GaGi dawno si? nie u?mia?em, a? w domu si? patrzyli jak wariata co do monitora parska Grin Grin Grin

Hoopak, masz na my?li neutralne, czy osobno do ka?dego koloru ?
Edytowane przez bogdan dnia 07.03.2011 19:04:44
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
hoopak
My?la?em o osobnym dla ka?dego koloru Smile.

www.hoopak.pl
bogdan
Dzi?ki za podpowied?, b?d? kombinowa? Wink
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Naziun
Strona wygl?da porz?dnie , jest wiele ciekawych tre?ci,moim zdaniem do zmieny jest tylko logo,które powinno by? dopasowane do kolorów strony.

bogdan
Ale? mi hoopak zada? zadanie domowe Grin.
Ale co znaczy zawzi?to?? Smile.
Przekopa?em support na wylot i da?em rad? Smile.
Tylko ju? poleg?em i nie wiem jak podlinkowa? baner i co? musz? wymy?li? z linkiem ko?o zdj?cia.
Musz? gdzie? przesun??, tylko nie wiem jak Grin.
Edytowane przez krystian1988 dnia 08.03.2011 14:59:03
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Gismo_PL
Starczy tych pochwa? Grin - czas na krytyk?. Pod wzgl?dem zawarto?ci tre?ci we wszelkich artyku?ach oraz postach na forum nie b?d? si? wypowiada? poniewa? moja wiedza z tego tematu odpuka? póki co jest zbyt ma?a. W przypadku doboru kolorystyki mocno bym si? zastanowi? nad jej popraw?. Moje pierwsze wra?enie po odpaleniu strony to kompletny strit w oczach, generalnie jeden wielki mot?och je?li chodzi o górne i boczne menu nawigacyjne. By? mo?e powoduje to pogrubienie wszystkich linków nawigacyjnych. Dobór koloru bia?ego i czerwonego w tym odcieniu oraz z?otawy kolor linków spowoduje zapewne powstanie za par? dni kolejnej strony zwi?zanej z medycyn?. Tylko obym si? myli? i oby nie znalaz?a si? ona pod adresem: www.?le-pota.eu.
Tak?e Bodzio czas zakasa? r?kawy i troszk? popracowa? je?li nie chcesz u?ytkowników swojej stronki spotyka? na wizytach u okulisty Wink.

http://fsong.pl
bogdan
Przyjmuj? ka?d? krytyk? na klat?, tym bardziej je?li jest konstruktywna Wink.
Powiem tak - kolorystyka strony, mimo, ?e s? tam barwy Narodowe, nie jest moim ulubionym kolorem.
Ale gro osób, które korzystaj? z tej strony [jest ono specyficzne] jest w wieku pó?no m?odzie?czym - ??cznie ze mn? Grin.
"Ju? wzrok nie ten...", halogeny na nosie i w?a?nie na podstawie ich sugestii dobiera?em kolor, wielko?? czcionki i mi.n. kolorystk? i grubo?? linków.
Te? to nie za bardzo w moim stylu, ale ... si?a wy?sza Smile.
Tak jak we wszystkim, trzeba znale?? jaki? kompromis Smile.
Jakie? sugestie co do nawigacji?
Przecie? w górnej mam zaledwie 5 - 6 linków Smile.
Edytowane przez krystian1988 dnia 09.03.2011 09:57:29
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Gismo_PL
Nie mam zastrze?e? ani uwag do nawigacji a wy??cznie do ich kolorystyki Wink. W gruncie rzeczy wydaje mi si?, ?e ta strona w bieli z czerwonymi linkami oraz ewentualnymi drobnymi akcentami by?aby o wiele czytelniejsza - bynajmniej w moim przypadku. Oczywi?cie to jest moje zdanie, do którego nie ma prawa si? przyczepi? ?adna si?a wy?sza Grin - nawet tutejsza Grin. W kwestii za? kompromisu to moje pytanie jest takie: czy zaproponowa?e? u?ytkownikom serwisu do wyboru przynajmniej dwie opcje wygl?du strony Cool wykreowane przez Twoj? osob??

http://fsong.pl
bogdan
Tak, u?ytkownicy maj?/mieli do wyboru kilkana?cie skórek, przeró?nych Smile.
By? nawet panel zmiany wygl?du strony, ?eby niezalogowani mogli sobie zmienia?, ale po aktualizacji gdzie? si? "zawieruszy?" i jeszcze go nie zaktualizowa?em Grin.
W sumie, najmniej k?ótni, by?o przy obecnym wygl?dzie, bo nie ma szans trafi? wszystkim w gust Smile.
A moje kreacje [modyfikacje pobranych] jako?? nie mia?y aplauzu Grin.
Najbardziej niektórym pasowa?y, takie jak to Pieka okre?li? - po??czenie Dody z Lady Gag? i jeszcze drutem kolczastym, ale to ju? by?o po za zasi?giem moich nerwów Grin.
Ale zasia?a? mi jak?? wizj? i co? b?d? my?la? Wink.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl