Zobacz temat
Brak wy?wietlania tytu?ów artyku?ów w danej kategorii
|
|
Krystian |
Dodany dnia 15.04.2011 16:57:32
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 60 Data rejestracji: 10.03.2006 16:56 |
Witam Przeszuka?em forum i ?aden ze znalezionych problemów jako? nie pasowa? (je?li co? pomin??em to z góry przepraszam) do tego co zaraz opisz?. Otó? swego czasu przenosi?em stron? z serwera yoyo na cba i wszystko dzia?o do dzi? OK, a przynajmniej tak si? mi zdawa?o. Nie u?ywa?em w zasadzie artyku?ów (by? tylko jeden) wi?c przeoczy?em jeden problem, który zauwa?y?em dopiero dzisiaj, kiedy doda?em drugi artyku?. Otó? po wej?ciu w dzia? "Artyku?y" wy?wietla mi kategori? (na chwil? obecn? jest jedna). W owej kategorii s? dwa artyku?y, niestety po w??czeniu tej kategorii zamiast wy?wietli? mi najpierw tytu?y owych artyku?ów wy?wietla mi oba artyku?y po??czone w ca?o??. Nie wiem czy zrobi?em gdzie? b??d przy przenoszeniu strony (to pewniejsze) czy przy aktualizacjach. Podmieni?em ju? dwa pliki zwi?zane z artyku?ami, wy??czy?em na prób? wtyczki i zmieni?em te? skórk? na podstawow? i nic nie pomog?o. B??d chyba jest gdzie? w bazie, ale mog? si? myli? jak na laika przysta?o. Mam PHP-Fusion v7.01.05 B?d? wdzi?czny za wszelk? pomoc. Adres strony: http://www.zsaklo... PW od moderatora:
|
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 08.09.2025 00:05:59
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 15.04.2011 18:02:58
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Nie wiem, z czym Ty masz problem, ale z pewnoscia nie jest to wyswietlanie tytulow, predzej zrozumienie ich dzialania i budowy. Masz w kategorii wyswietlone oba tytuly artykulow, z tym, ze Ty zamiast umiescic opis w czesci streszczenia, a nastepnie calosc w czesci wlasciwej zapakowales wszystko do tego pierwszego...
Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
Krystian |
Dodany dnia 15.04.2011 18:15:28
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 60 Data rejestracji: 10.03.2006 16:56 |
Wstyd, po prostu brak wyt?umaczenia - zamiast sprawdzi? gdzie wrzucam tre?? to zacz??em doszukiwa? si? nie wiadomo czego. O rany, ale blaga... Próbuj? w?a?nie zapa?? si? pod ziemi?... No nie mog? - chyba nie prze?yje tego. Tyle w kwestii moje gapiostwa - nast?pnym razem zaczn? od najbardziej banalnych wyja?nie? problemów, zamiast doszukiwa? si? drugiego dna. Postaram si? teraz dostrzec dobre strony ca?ego zamieszania - przynajmniej dobrze przenios?em stron? ![]() |
|
Przejdź do forum: |