ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Wybór serwera na portal spo?eczno?ciowy
Konto ukryte
Dzie? dobry chcia?em zapyta? jaki mam wybra? serwer na pocz?tek tworz?c portal spo?eczno?ciowy.

PS. Prosz? nie wyskakiwa? z zdaniami nie uda ci si? itp. jak to robi? dla hobby.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Pieka 23.04 - 16:20

Edytowane przez Pieka dnia 06.08.2011 11:08:35

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 20:55:20
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Tymcio
Netarteria.pl
Nazwa.pl

A jak taki z prawdziwego zdarzenia, to najlepiej serwer dedykowany Smile
Forum dyskusyjne miasta Wroc?aw
ForumWroclaw.eu

www.forumwroclaw.eu
Pieka
Pierwszy z brzegu darmowy i robic regularnie kopie zapasowe. Jak sie rozkreci pomyslec o lepszym.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
PomPom
Pieka napisa?/a:
Pierwszy z brzegu darmowy
Mo?e nie darmowy ale co? z 'ni?szej' pó?ki za kilkadziesi?t pln rocznie.
Osobi?cie na pocz?tek polecam boo.pl
Pieka napisa?/a:
Robic regularnie kopie zapasowe.

?wi?te s?owa, tego si? trzyma? a zawsze b?dzie dobrze.
Wszystko i nic ;p

Tymcio
No to je?li kilkadziesi?t pln rocznie, to netarteria jest spoko Smile
Forum dyskusyjne miasta Wroc?aw
ForumWroclaw.eu

www.forumwroclaw.eu
Adam Stalica
A ja za to polecam 2ap.pl Wink Super serwer - bez problemów Wink Teraz p?atny, ale oferty s? chyba jednymi z najta?szych w sieci Wink
Edytowane przez Adam Stalica dnia 23.04.2011 22:52:41
Witam Grin

Smok-Wiatru
Perelka2005 napisa?/a:
A ja za to polecam 2ap.pl Wink Super serwer - bez problemów Wink Teraz p?atny, ale oferty s? chyba jednymi z najta?szych w sieci Wink

Pff, nie obra? si?, ale odradzam t? ofert?.
Oko?o dwa miesi?ce temu mia?em tam stron? z ok. 250 u?ytkownikami. Przenios?em tam w styczniu, a pod koniec lutego ju? mia?em na proserwer.pl. Czemu? Powodów jest wiele. Kilka z nich: codzienne b??dy 502, 503 etc., ci?gle zamulanie strony (prawd? mówi?c, cba jest szybsze...), ci?g?y brak mo?liwo?? wej?cia do DirectAdmina i PMA z powodu przekroczenia dozwolonego czasu uruchamiania skryptu, a czasem i do FTP nie da?o si? wej??. A, i jeszcze jakby kto? chcia? wiedzie?, to tam data (np. Stycze?) jest po angielsku, czyli w tym przypadku January. Wi?c naprawd? nie polecam.
No i jeden z ostatecznych powodów: dwudniowa awaria serwera. Nie by?o to jednokrotne. Wystarczy wej?? na forum supportu do dzia?u b??dów/problemów i zobaczy si? nasyp tematów.

Wed?ug mnie, najlepszy jest proserwer.pl. Mo?na nawet za 3 z?ote zamówi? stron?, ale nie ma b??dów. Z tego co pami?tam, to nie by?o od przenosin (2 miesi?ce ju? tam jestem) problemów. A na 2ap - wr?cz przeciwnie.

PS: Ja na pocz?tek polecam darmowe ugu.pl, a je?eli nie chcesz reklam, to jatsu.pl - darmowy ale bez reklam. Smile

www.badcompanyklan.com.pl
bogdan
A mnie si? wydaje, ?e jednak kroki post?powania takie jak Pieka napisa?, a do reszty musisz sam doj??.Smile
Po prostu sam dopasowa? si? do swoich potrzeb i mo?liwo?ci.
Jednemu b?dzie pasowa?o CBA, drugiemu inny darmowy. P?atnych te? jest multum i ka?dy ma swoje plusy i minusy Smile
Musisz sam si? wpasowa?, na zasadzie prób i b??dów. Wink
Ja zaczynaj?c praktycznie od zera, przez ponad dwa lata zmieni?em chyba ze sze??, a? w ko?cu trafi?em na ten "dopasowany" dla siebie.
Teraz ju? ponad rok jestem na nim i tylko same plusy jak na razie Smile
Ale po drodze posypa?o si? troch? "mi?sa" zanim w?a?nie znalaz?em to co mnie odpowiada.
Wierz - najlepiej si? na sobie do?wiadczy?, bo to procentuje, a tak mo?esz mie? gdzie? w ?wiadomo?ci pretensje, ?e kto? - co? Ci poleci? Smile
Pozdro i Powodzenia Smile
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Konto ukryte
Dzi?kuje wybior? jaki? darmowy i tak jak Pieka mówi? jak si? rozkr?ci to zmieni? na p?atny.

number_six
W ?adnym wypadku boo!

Od 6 lat u?ywam nazwa.pl oraz home.pl jako zaplecze seo.

Oba w/w s? pionierami Polskiej sceny hostingowej.

PomPom
number_six napisa?/a:
W ?adnym wypadku boo!
Mo?esz rozwin?? swoj? wypowied?.
Wszystko i nic ;p

Xerxes
number_six napisa?/a:
W ?adnym wypadku boo!

Od 6 lat u?ywam nazwa.pl oraz home.pl jako zaplecze seo.

Oba w/w s? pionierami Polskiej sceny hostingowej.

Aha, masz racj?, nazwa.pl i home.pl s? pionierami, tylko ?r? najwi?cej pieni?dzy, sprawd? ile kosztuje odnowienie domeny na home i ile odnowienie serwera na nazwa.

Osobi?cie polecam zakup domeny na ovh.pl i serwer na linuxpl.com. Jest niewiarygodnie tanio a niezawodno?? jest 99.9 % na rok.
Edytowane przez Xerxes dnia 06.08.2011 11:12:28

www.phpinnovation.pl
Fasonsql
Chcia?bym poprawi? i rozwin?? wypowied? Xeresa.
No wi?c oczywi?cie polecam linuxpl.com (i to jest prawid?owy adres).
Dlaczego?
Pomoc 24h w ka?dej sprawie, a to jest bardzo wa?ne. Niezawodno?? serwera tak jak napisa? Xeres to 99,9% a to du?o. Z linuxem nigdy nie mia?em problemów, nie jest drogi oraz linux wykonuje codziennie kopie bazy danych.

To tyle co mia?em do powiedzenia, pozdrawiam. Wink

eldiablo
a niezawodno?? jest 99.9 % na rok

Minus dni z DDoS Smile

http://dropdire.pl
Xerxes
No tak, linuxpl.com to poprawna nazwa, ale wiesz, jak si? mówi "linux pl" to i na pisownie si? przenosi Smile

Ja te? korzystam z tego hostingu. Dostajesz 14-dniowy okres próbny, je?li zaczniesz ju? tworzy? stron?, a nie op?acisz i zablokuj? Ci konto, to po odblokowaniu kopia zapasowa jest przywracana, i tak jest codziennie, je?li poprosisz, kopia zostanie przywrócona. To tylko jeden przyk?ad na wiele argumentów, ?e linuxpl.com jest dobry Smile Poza tym ma dobre parametry.

www.phpinnovation.pl
Szapko
Te? korzysta?em z w/w linuxpl.com.
Mia?em tam dwa konta przez ostatnie dwa lata. Z tego co pami?tam, to jedynie dwa razy by?y jednodniowe problemy techniczne. Oprócz codziennych kopii bazy danych, robi? te? kopi? plików strony (nie pami?tam w jakich odst?pach czasu).
Hosting ten ci?gle si? rozwija.

Drecha
Netarteri? odradzam, posiadam tam konto sponsorowane i s? ogromne problemy z np. WordPressem, da si? prze?y?, ale wymaga to wi?cej pracy.

Linuxpl.com rzeczywi?cie jest chyba najlepszym pomys?em.

Boo.pl tak?e odradzam, cho? i tak jest ju? lepsze ni? by?o kilka lat temu.

bogdan
Siemanko Smile
Musz? si? odezwa?, bo inaczej czkawki dostan? Grin
Ko?cz?c jakie? 2 lata temu "dzia?alno??" na CBA, szuka?em na tamten czas serwera p?atnego, ale w?a?nie ?eby mia? zaplecze wsparcia dostosowane do moich potrzeb.
Czyli krótko mówi?c ogromnych, bo z wiedz? by?em i jestem bardziej ni? niedojrza?a ziele? Grin
Próbowa?em na okresach próbnych chyba kilkana?cie hostingów i koniec ko?ców, jednog?o?nie i bezapelacyjnie wybór pad? na Linuxpl.com Smile
Do tej pory nie mia?em ani raz problemu z zak?óceniem pracy.
W razie wpadki (mojej oczywi?cie) pomoc jest natychmiastowa.
Raz chyba czeka?em tylko ponad godzin? na wyja?nieni.
Maj? bardzo rozwini?te FAQ i bardzo obrazowo na filmikach przedstawione kolejne kroki post?powania.
Szeroki wachlarz ofert i dla niekumatych jak ja i dla profesjonalistów.
Cenowo te? s? chyba w ?cis?ej czo?ówce.
A bior?c pod uwag? cen? do oferowanej konkretnej us?ugi, to wg. mnie przoduj?Smile
Ode mnie - szczerze polecam ich us?ugi. Smile

PS.
Jedynym mankamentem jest support, który nie za bardzo funkcjonuje, ale na usprawiedliwienie i to spore, zas?uguje fakt, ?e pomoc uzyskuje si? prawie natychmiast przez mail-a, GG, albo czat.
Tak, ?e w sumie istnienie supportu i tak wsparcia by nie przyspieszy?o Smile
No, to se popisa?em Grin
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
eldiablo
bogdan napisa?/a:W razie wpadki (mojej oczywi?cie) pomoc jest natychmiastowa.

&

bogdan napisa?/a:Jedynym mankamentem jest support, który nie za bardzo funkcjonuje

?!

http://dropdire.pl
Szapko
Chodzi?o prawdopodobnie o s?abo funkcjonuj?ce forum. Pomoc jednak jest udzielana przez gg, chat lub e-mail.
Edytowane przez Szapko dnia 07.08.2011 22:50:13

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl