Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.
jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o
jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu
Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.
Nasza strona u?ywa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Wi?cej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatno?ci.
Aby strona dzia?a?a poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Witam,
Interesuje mnie r?czna podmiana plików na serwerze w katalogu fusion_images/photoalbum. Chc? podmieni? zdj?cie 10.jpg na zdj?cie 10.jpg (dokladnie te same wymiary i to samo zdj?cie tylko jedno jest z pospisem a drugie bez i zalezy mi zeby nie zmieniac ID zdjecia). Nie chodzi o skasowanie go z panelu i dodanie jako nowego. Czy jest mo?liwe rozwi?za? mój problem? Pozdrawiam
PS. Narazie probowalem zmieniac chmode ale tak czy inaczej jest za kazdym razem acces denied (?)
Edytowane przez only dnia 16.12.2004 22:13:28