Zobacz temat
Propozycja dot. moderowania TEGO forum
|
|
xyxyxy |
Dodany dnia 17.07.2011 19:00:20
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 9 Ostrzeżeń: 1 ![]() Data rejestracji: 11.07.2011 14:15 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Zamiast lakonicznego i nic niemówi?cego ?miecenia skrzynki PW komunikatem "temat zosta? przeniesiony do kosza bo ?ama? regulamin" proponuj?: warn + przeniesienie tematu do kosza + napisanie porz?dnego PW, czyli [który temat ?ama?, je?li temat by? ju? poruszany tysi?c razy, to link do tego tematu]. My?l?, ?e to pomoze wielu u?ytkownikom - w koncu to Administracja/Moderacja s? dla nich, a nie na odwrót PW od moderatora:
|
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 07.09.2025 19:38:21
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Drecha |
Dodany dnia 17.07.2011 19:13:35
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 749 Pomógł: 28 Ostrzeżeń: 1 ![]() Data rejestracji: 30.01.2009 17:11 |
A ja proponuj? nauczy? si? obs?ugi Szukajki i wtedy nikt nie b?dzie mia? takich problemów. ![]() ![]() Edytowane przez Drecha dnia 17.07.2011 19:14:44 |
|
|
xyxyxy |
Dodany dnia 17.07.2011 19:52:49
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 9 Ostrzeżeń: 1 ![]() Data rejestracji: 11.07.2011 14:15 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Nie prawda - pewien Admin pouczy? mnie, ?ebym u?y? "szukajki" - szuka?em przez 15 minut... nie znalaz?em... paradoksem jest, ?e 10 minut zaj??o mi napisanie danej wtyczki samemu i kiedy poprosi?em o usuniecie tematu, dosta?em przys?owiowy "opieprz", ze jestem samolubny, bo nie chc? dzieli? si? rozwi?zaniem. Zreszt?, chyba nie tylko ja odnios?em takie wra?enie, ?e s? tu normalni userzy i widzimisie adminów, które cie?ko zgadna? (typu z?a nazwa tematu, z?ama?e? regulami) - skoro jeste?cie adminami, ?wie?cie przyk?adem i poka?cie jak poprawi? b??d, a nie rzucacie suche komunikaty - "z?ama?e? regulamin". Mam konto na kilku zagraniczych supportach i z przykro?ci? stwierdzam, ?e polski jest najmniej sympatyczny - gratuluj? tworzenia stereotypów Polaka... szkoda... |
|
Przejdź do forum: |