ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 16

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Przekierowywanie na stron? g?ówn? podczas edycji tre?ci
dante77
Witam,
mam ma?y problem i nie potrafi? sam go rozwi?za?.
Podczas edytowania newsów lub artyku?ów zdarza mi si? czasami, ?e podgl?d lub zapis przekierowuje mnie na stron? g?ówn?. Musz? wtedy jeszcze raz wej?? do edycji newsa lub artyku?u ponownie go wpisa?. Dopiero wtedy mo?na zapisa? tre??.

Nie mam zielonego poj?cia dlaczego tak si? dzieje. Problem jest bardzo irytuj?cy.

Czy kto? wie czym to mo?e by? spowodowane?

Z góry dzi?kuj? i pozdrawiam.
Edytowane przez khaman dnia 25.07.2011 10:47:39

http://stronyrobie.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 08.09.2025 00:06:11
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Smok-Wiatru
Te? tak mam, i chyba wiem, czym to jest spowodowane - jak d?ugo edytujesz newsy lub arty to chyba aid si? zmienia i dlatego wywala na g?ówn?.

www.badcompanyklan.com.pl
dante77
No, ale chyba nie powinno tak by?. Mo?na ten czas jako? wyd?u?y??

bogdan
Nie wiem czy Ci to co? pomo?e, ale jak mia?em jeszcze stron? na CBA, to mia?em identyczny problem. Nawet je?li si? posta za d?ugo pisa?o, to potrafi?o wylogowa?.
Nie dr??y?em tego dalej u adminów serwera, bo uzbiera?o si? na tyle, ?e zmieni?em serwer Smile
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Pieka
Chwila, bo czego? tu nie ?api?, chodzi o wyrzucanie na g?ówn?, czy o wylogowywanie?
W przypadku pierwszego nie mam poj?cia o co chodzi, ale w drugim jest to jak najbardziej prawid?owe przy pewnych okoliczno?ciach, bo cookies, jak i aidlink rz?dz? si? pewnymi, z góry okre?lonymi prawami.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
dante77
Hosting jest na home.pl i raczej nie jest to problem po ich stronie.

A efekt to przekierowanie do strony g?ównej i czasami wystarczy chwila edycji (minuta-dwie).
Jako? mo?na by?o zmieni? sposób uwierzytelniania w panelu admina, ale nie mog? znale?? tej opcji. Mo?e logowanie za pomoc? sesji rozwi?za?o by spraw?.

Pieka
Sesja, o ile mnie pamiec nie myli byla wynalazkiem wprowadzonym w v7.01 i z ktorego zrezygnowano w kolejnych odslonach. Poza tym, tu chodzi o cos innego niz samo uwierzytelnienie.
W v7.02 podczas zmiany IP i/lub klienta nastepuje wylogowanie, poniewaz czesc danych stanowi skladowa aidlinka oraz cookies. Wystarczy przyjrzec sie obu funkcjom, co polecam uczynic na dzien dobry.

Tak, czy inaczej ja ze swojej strony nie wchodzac w tym samym czasie z innych klientow nie zaobserwowalem podczas edycji jakichkolwiek odchylen od normy.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl