ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
B??d: Notice:Use of undefined constant IAUTH-assumed 'iAUTH'
slawekino
Witam. Wie mo?e kto? co to mo?e znaczy??
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Dziwne jest to ?e b??d nie wyskakuje kiedy zaloguj? si? jako admin (z prawami admina) tylko jako user.

Poni?ej kod tego pliku:

Chodzi o linijk? prawie na samym ko?cu

PW od moderatora:
  1. Brak Stopki! - Pieka 07.08 - 20:56

Edytowane przez Pieka dnia 07.08.2011 21:20:08

W?cibski Go??
Dodany dnia 07.09.2025 06:41:19
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Kolega sobie przypomni, co pisalem na temat stopki za pierwszym razem. Przypomni sobie jakie sa skutki ponownego braku stopki. Zycze powodzenia na innym Supporcie.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
slawekino
Jak narazie widz? tylko narzekanie szanownych kolegów bo pomoc raczej nik?a zazwyczaj albo usuni?cie,_zmiana tematu etc. Niestety PHP-fusion ma raczej nieciekawy system search bo ma problemy z wyszukiwaniem, st?d tyle dublowanych tematów, wi?c sorki, a wracaj?c do tematu, PHP-Fusion przynajmniej ten którego u?ywam jest tak prosty, ?e po kilku dniach siedzenia nad nim, nie mia? dla mnie ?adnych tajemnic._Jedyne dlaczego pisz? to to, ?e mam tyle pracy, ?e nie starcza mi czasu na poprawy b??dów zawartych w tym systemie.
Pewnie post i tak zostanie usuni?ty tak wi?c pozdrowionka dla admina i reszty "ekipy".

//. Poprawi?em Ci w widoczny sposób wszystkie b??dy z nadziej?, ?e nauczysz si? pisa?. U Ciebie k?ania si? nawet odmiana. - Drecha.
Edytowane przez Drecha dnia 07.08.2011 21:29:03

Pieka
Ty nawet poprawnie pisac nie potrafisz, a chcesz nam wmowic, ze potrafisz poprawic cokolwiek? Nie zartuj Grin

U nas przyszlosci nie masz poniewaz juz drugi raz mimo obietnicy Twoja strona nie posiada wlasciwej stopki. Malo tego, bezczelnie wmawiasz innym, ze jestes autorem zarowno skryptu, jak i skorki, co juz jest czystym chamstwem.

Na dowod ponizej screen strony:
img534.imageshack.us/img534/2162/mklasacbapl.jpg
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
slawekino
B??d poprawi?em, zwi?zany by? z nie_istniej?c? ju? wtyczk? na stronie.
Natomiast koledze "Drecha" polecam powrót do szko?y podstawowej i powtórk? ze SPÓJNIKÓW,przecinków i ??czników w zdaniach.
Pozdrawiam.
Edytowane przez khaman dnia 24.08.2011 08:50:48

Drecha
Dobrze widzisz, ze poprawnie zdania napisa? nie umiesz, a jeszcze si? wyk?ócasz i ubli?asz moderatorowi. Widz?, ?e bardzo si? starasz o trzecie ostrze?enie.

slawekino
To nie jest wyk?ócanie ani tym bardziej ubli?anie tylko zwrócenie uwagi na to ?e przed liter? a która jest spójnikiem nie stawia si? przecinka. Oba znaki oznaczaj? praktycznie to samo. Natomiast co do b??dów to owszem zrobi?em ich kilka, czego si? nie wypieram. Takie s? skutki pisania bezwzrokowego za co przepraszam.
Pozdrawiam.

Borek
Mo?e poszukaj troch? w Internecie, wró? do szko?y, poucz si? i potem si? wyk?ócaj. Na wypadek, gdyby? dalej upiera? si?, ?e jednak masz racj?, daj? link: http://so.pwn.pl/...?id=629784.

Przepraszam za off-top, ale troch? denerwuj?ce si? to robi?o. W odpowiednim czasie, prosz? o usuni?cie tego posta. Wink
Nie pomagam przez GG, PW itp. Tylko tutaj.
php-fusion-pl.jpg

www.ddadc.com.pl
jozio_94
Witam, nie chc? zak?ada? nowego tematu dlatego podpinam si? pod ten. Mam problem z Tagami BBCode w panelu admina. Gdy wchodz? Panel administracyjny -> Zarz?dzanie stron? -> Tagi BBCode to w zak?adce "Wy??czone Tagi BBCode" mam b??d

Linijka 190:

Czy kto? wie jak temu zaradzi??

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl