Zobacz temat
[Zlecenie] Wykonanie rozbudowanej wtyczki i themu
|
|
mati251195 |
Dodany dnia 09.08.2011 18:53:35
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 32 Ostrzeżeń: 4 Data rejestracji: 03.06.2010 13:50 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Witam, Powa?nie rozwa?am zlecenie wykonania bardzo rozbudowanej wtyczki jakiej? osobie, która zrobi to w miar? tanio i dobrze. Potrzebuj? wtyczki wraz z instalatorem, kartami do Panelu Admina i stronami wy?wietlaj?cymi dane z bazy na stronie. Wtyczka ma by? do PHP Fusion v7. Chc?, aby osoba pozwoli?a mi równie? po wykonaniu wtyczki na jakiej? poprawki czy ma?e zmiany, ew. dodanie jaki? ma?ych opcji, bo trudno jest na raz przekaza? wszystkie informacje przy tak rozbudowanej wtyczce. Oto opis wtyczki, prosz? o pytania i wycen? projektu: Potrzebuj? wielu wtyczek, który jest po??czony w jeden zgrane ze sob? system. Jest on bardzo rozbudowany, dlatego opisz? po kolei wszystkie jego cz??ci. Na pocz?tku chce mie? panel Admina w którym b?d? móg? dodawa? nowe Grand Prix w których b?d? zawarte takie informacje jak: Pe?na nazwa, np. Gran Premio de Espa?a Telefonica, nazwa skrócona, np. GP Hiszpanii oraz nazwa toru, która równie? sama si? dobierze. Chc? wybiera? z listy tylko nazw? skróc?, a pe?na sama si? dobierze. Do tego b?d? wpisywa? ilo?? okr??e?, pogod?, dat? wy?cigu i dat? poszczególnych sesji. Dane te b?d? si? wy?wietla?y w pasku GP po najechaniu na które wy?wietla si? krótki opis tak jak na stronie f1el.pl. Zdobywaca Pole Position, kierowcy b?d?cy na podium oraz rekord i rekordzista toru b?d? si? ustawia?y automatycznie. Je?li Gp sienie odby?o flaga jest kolorwa, je?li si? odby?o to jest czarno-bia?a. Pó?niej powiem sk?d b?d? brane te dane. Dane odno?nie wszystkich GP b?d? tak?e w panelu Grand Prix jak na stronie f1el.pl pod menu. Tam aktualnie jest tylko nast?pne i poprzednie GP, a ja chc?, aby by?y wszystkie. GP Nast?pne i poprzednie b?dzie wybierane na podstawie daty. Do ka?dego wy?cigu mam podan? dat?. To GP, które jeszcze nie by?o, a odb?dzie si? najwcze?niej poka?e si? w nast?pne GP, a to wcze?niejsze w poprzednim GP. Przewijanie ma by? podobne do tego, które jest tu: f1.wp.pl. Rozumiecie o co chodzi-? Ka?dy team ma mie? w?asn? podstron? na której b?d? zawarte takie informacje jak: tu: http://f1el.pl/in...etale_id=6 Po klikni?ciu na Nick kierowcy przekierowuje na stron? danego kierowcy. Strona kierowcy ma zawiera? Nick, nr GG, rodzaj otrzymanej licencji, ilo?? Pole Position, Ilo?? wygranych, spis kar, ilo?? startów, liczb? punktów, ilo?? podium, liczb? nieobecno?ci, liczb? tytu?ów mistrza ligi. Dodatkowo ma pokazywa? jakie miejsce dany gracz mia? w danych kwalifikacjach, które miejsce zdoby? w danym wy?cig i ile punktów na to dosta?. Maj? by? klasyfikacje generalne kierowców i konstruktorów jak tu: http://f1el.pl/in...ela_g.php. Do tego klasyfikacje TOp10 kierowców, TOP5 teamów, TOP3 zdobywców Pole Position. TOP3 wygrywaj?cych i TOP3 karanych jak w panelu bocznym na f1el.pl. Dodatkowo podstron? Sk?ad ligi jak tu: http://f1el.pl/in...espoly.php i licencje: http://img830.ima...anienj.png Do edytowania teamu ma by? specjalna strona panelu Admina, podobnie jak Ka?dego kierowcy. Tylko rzeczy ile mo?e sie generowa? automatycznie tyle ma si? generowa?. Na stronie Admina teamu mog? edytowa? takie rzeczy jak: logo teamu, nazwa teamu, imiona i nazwiska kierowców (tych z prawdziwej F1 za których je?d?? gracze). Na stronie kierowców wpisuje Nick, wybieram z listy team, dodaje dane odno?nie licencji, nr GG, rok urodzenia (wiek b?dzie si? ustala? sam), ikonk? kierowcy. Dodatkowo chc? dodawa? nowe kary i nieobecno?ci. Na stronie odno?nie GP b?d? edytowa? takie dane jak: pe?na nazwa, skrócona nazwa, data GP, nazwa toru, liczba okr??e?, flaga kolorowa i czarno-bia?a i nr wy?cigu, dzie? tygodnia i godzin? ka?dej z sesji. Do tego chc? mie? stron? w której b?d? wpisywa? wyniki sesji. Na pocz?tku wybieram nazw? GP (skrócon?), potem rodzaj sesji (I trening, II trening, kwalifikacje lub wy?cig). Oczywi?cie tylko w wy?cigu s? przyznawane punkty. Je?li wybior? wy?cig chc? mie? opcj?, aby dawa?o danym kierowcom po?ow? punktów je?li ni e przejad? oni 75% dystansu wy?cigu. Po zapisaniu wyników generuje si? specjalna podstron? z wynikami co? jak tutaj: http://f1portal.p...11/4619/7. Na pocz?tku mam tylko wierszy do wpisania kierowców, a kolejne pokazuj? si? na klikn? na + czy co? podobnego ![]() Oprócz samych wyników chce mie? opcj? wyboru sezonu, GP i sesji aby wy?wietli? inne wyniki jak jest na tej stronie. Generowane wyniki s? równie? brane do innych rzeczy takich jak: aktualizacja klasyfikacji, dodawanie kierowców kolejnych Pole Position, wygranych wy?cig, podium itp. Podczas robienia wyników obok pozycji mam list? i z niej wybieram kierowc?, a team wybiera si? sam. Do tego chc? podstron? w Panelu Admina do dodawania filmików. Dane b?d? si? wy?wietla?y na takiej podstronie: http://f1el.pl/vi...age_id=50. Dodatkowo b?d? mia? pola zaznaczenia, gdzie zaznacz?, który OnBoard ma by? w panelu Grand Prix pod menu i jaki OnBorad ma tak by?. A ile musia?bym dop?aci? na wykonanie stylu do PHP Fusion do ligi F1. Uk?ad ma by? podobny do tego co jest teraz na f1el.pl. Ma by? rotator na 5 newsów. Strona ma by? zoptymalizowana pod k?tem pozycjonowania, tagi, te <h1> <h2> itd. Aby ?atwiej by?o zdoby? wy?sze pozycje w Google. Oprócz tego nowy lepszy ShoutBox. Strona ma by? mo?liwie lekka, aby szybko si? ?adowa?a i nie ma mie? b??dów w validatorze. Na ka?dej przegl?darce ma wygl?da? bardzo dobrze. Chodzi mi o wykonanie ca?ego stylu wraz z wygl?dem wszystkich podstron w??cznie, np. z podgl?dem profilu i wszystkimi innym rzeczami. Ma by? powi?zane z F1. Prosz? poogl?da? jak wygl?daj? inne ligi F1. Ja chc? mie? oryginalny portal,_zero kopiowania od innych. Ma by? lepsza ni? konkurencji i przyjazna userowi. Oczywi?cie nie chc? straci? tych newsów co mam teraz, u?ytkowników i innych rzeczy. Na razie szukam osoby, która mi to zrobi i oferty za ile. je?li kto? ma lepszy pomys? na tak? wtyczk? to prosz? mi go przedstawi?-? Edytowane przez Drecha dnia 09.08.2011 22:06:19 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 08.09.2025 20:52:03
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
kefirek |
Dodany dnia 10.08.2011 08:36:45
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1191 Pomógł: 418 Ostrzeżeń: 1 ![]() Data rejestracji: 06.04.2008 21:59 |
Tutaj masz wtyczk? do prowadzenia wycigów f1 http://www.php-fu...d_id=30915 |
|
|
mati251195 |
Dodany dnia 10.08.2011 09:20:56
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 32 Ostrzeżeń: 4 Data rejestracji: 03.06.2010 13:50 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Tak tylko ona jest bardzo powiedzmy ma?a. U Ciebie to s? praktycznie same wyniki i to troch? ma?o._Ja my?la?em o czym? wi?kszym, tak jak to napisa?em w pierwszym po?cie. Chcia?bym, aby by?o centrum, w którym b?dzie dodawanie wyników, a potem modu?y odpowiedzialne na karty teamów, karty kierowców, klasyfikacje, wy?wietlanie wyników z poszczególnych sesji, pasek flag i panel Grand Prix. Oczywi?cie dzi?kuj? za t? wtyczk?, jednak?e sk?ania?bym si? ku swojemu projektowi. Czekam na oferty ![]() Wiadomo?? doklejona: Oferta odno?nie wtyczki ju? nieaktualna, znalaz?em osob?, która mi to zrobi. Nie-mniej jednak nadal szukam kogo?, kto zrobi styl ![]() Edytowane przez Drecha dnia 10.08.2011 19:14:42 |
|
Przejdź do forum: |