ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion.pl - sprawy wewn?trzne » PHP-Fusion.pl
 Drukuj temat
Podr?czniki kolejnych wersji PHP-Fusion
Drecha
Witam,
Postanowi?em wzi?? w swoje r?ce spraw?, która zosta?a ostatnio wspomniana na forum, jednak jako? sprawa si? nie ruszy?a, dlatego za organizacj? wzi??em si? sam. Mam zamiar stworzy? podr?cznik do najnowszej wersji PHP-Fusion, a nast?pnie edytowa? go na bie??co wraz z ods?onami kolejnych wersji. Poszukuj? wi?c ludzi do pomocy, mile widziane lekkie pióro i zaci?cie do pracy, a tak?e znajomo?? podstawowych zasad pisowni. Zg?asza? mo?ecie si? w tym temacie.

Pozdrawiam,
Drecha.
Edytowane przez Drecha dnia 10.08.2011 22:58:20

W?cibski Go??
Dodany dnia 07.09.2025 22:18:37
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Nie musisz robic, wystarczy tlumaczyc oficjalny.

PS Tomek sam calosc wykonal, bo taki mial kaprys Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Drecha
Czy b?dziemy to t?umaczy?, robi? w?asny czy "po po?ówce" to raczej kwestia dyskusji, do której zach?cam, w ko?cu robi? to b?dziemy dla wszystkich. "Po po?ówce" - mowa tu o przet?umaczeniu angielskiego podr?cznika i dodaniu od siebie jakich? tre?ci.

Pieka
Masz racje Adam, tym bardziej, ze obecna wersja dla v7 sie juz lekko zdeaktualizowala, bo jak widze jest do v7.00. A wszyscy wiemy, ze w miedzyczasie mastapily mniej lub bardziej powazne zmiany, jak chocby zwiekszenie ilosci zakladek w PA, a co za tym ilosc dostepnych funkcji.

Praca zespolowa jest zawsze mile widziana Smile Tak wiec do dziela! Cool
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Drecha
Mam ju? drobne projekty na swoim laptopie, mile widziana by?aby jednak pomoc. Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl