ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion kontra inne CMS-y » Ogólna dyskusja
 Drukuj temat
Dodanie kilku pól do rejestracji w jPortalu
Drecha
Witam.
Jak wiecie, z moimi umiej?tno?ciami programowania jest do?? krucho, o czym zaraz si? zreszt? przekonacie. Staram si? zrobi? modyfikacj? rejestracji w CMS'ie jPortal. Wiem, stary i badziewny CMS, ale moja strona musi na nim sta?, bo tylko pod niego mam potrzebne mi modu?y, a nie mam kasy aktualnie, by zleci? komu? napisanie takich samych pod PHP-Fusion.

Problem jest taki, wszystko by?o cudownie i pi?knie dopóki nie doda?em do rejestracji kilku pól, które nie dodaj? mi si? do bazy. Wszystkie standardowe tak, inne nie, prosz? o przejrzenie pliku login.inc.php znajduj?cego si? w katalogu module oraz wgl?d w zapytanie, mo?e to jego wina. Innych plików na razie nie modyfikowa?em.
Drecha dodał/a następującą plik:
rejestracja.zip [25.15kB / 1031 Pobrane]

Edytowane przez Drecha dnia 15.08.2011 15:00:45

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 12:06:49
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Konto ukryte
Ja si? zastanawiam na jakiej to zasadzie dzia?a. Jak patrz? w kod login.inc.php to tak:

To jest ok:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Ale jak mog? ci si? dodawa? te pola do bazy:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Je?eli np: w Nicki na polchat masz artybut "name" imie który zosta? ju? nadany do pola Imi? co ?wiadczy o tym ?e to co wpiszesz w Nicki na polchat doda si? do pola imi?. Tak samo z innymi polami my?l? ?e rozumiesz o co mi chodzi.

Drecha
Masz racj?, nie zauwa?y?em, dzi?ki.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl