Zobacz temat
Zmiana OS w Windows Phone i nie tylko
|
|
Detektyw Monk |
Dodany dnia 25.08.2011 13:09:37
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 52 Pomógł: 4 Ostrzeżeń: 1 ![]() Data rejestracji: 04.06.2011 15:43 |
Witajcie! Ostatnio mój kumpel zacz?? modyfikowa? swój telefon, a mi si? spodoba?y te modyfikacje. Z racji tego i? ma ten sam model co ja poprosi?em go o stron? z instrukcj? modyfikacji. Na pierwszy rzut oka jest to do?? ryzykowne, bo wyj?cia s? dwa: Albo ci si? uda, albo idziesz do serwisu naprawi? telefon. Pierwszy OS dla Omni to ROM Hex v8 PL - WM 6.5 Aplikacje usuni?te w tej wersji: Aplikacje dodane w tej wersji: Drugi OS dla Omni to Nova 1.3 | UltraLite W praktyce jest to okrojona wersja samego WM 6.5, ale mo?emy w niej zauwa?y? takie modyfikacje jak: Trzeci OS dla Omni to Android OS 2.1 ![]() To tak?e OS z którego ja obecnie korzystam :) Nie jest to pe?na wersja, ma niedoko?czone funkcje, ale da si? jej spokojnie u?ywa?. Linki mog? poda? jak administrator si? zgodzi :) Poczytajcie o tym i oce?cie, który OS jest wed?ug Was najlepszy do u?ytkowania. Wszystkie trzy s? ca?y czas rozwijane. Na owej stronie dost?pne s? te? dla Omnia I, Omnia II, Omnia PRO, Omnia HD, HTC HD2 i dla telefonów z Androidem. |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 06.09.2025 18:08:31
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |