Zobacz temat
Zbyt szybko usuni?ty temat
|
|
talent |
Dodany dnia 29.08.2011 12:47:20
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 40 Ostrzeżeń: 3 ![]() Data rejestracji: 14.01.2007 00:31 |
Chodzi o ten temat: http://www.php-fu...d_id=33889 Chcia?bym odwo?a? si? od decyzji admina. Pierwsza wiadomo?? zosta?a wys?ana gdy nie by?o mnie przy komputerze, wi?c nie by?o mo?liwo?ci abym zmieni? nazw? tematu. Pó?niej wszed?em, dosta?em kolejn? wiadomo??, zmieni?em nazw? tematu a mimo to zosta? usuni?ty. Komentarze typu: Po drugie ignorujemy polecenia. Bravo. uwa?am za zb?dne, poniewa? nikogo nie mia?em zamiaru ignorowa?. By? mo?e nie zauwa?y?em wcze?niej PW, bo wy?wietla si? to na czerwono tak jak ca?a strona, a do pierwszego postu w temacie raczej si? nie wraca tylko czyta ostatnie... Dlatego to ostrze?enie nie dotar?o do mnie tak szybko jak admin my?la?. Poza tym godzina mi?dzy s?ownym ostrze?eniem a usuni?ciem tematu to troch? za ma?o. Nie ka?dy w pracy mo?e ca?y czas przesiadywa? przed komputerem. Licz? na to ?e temat zostanie przywrócony poniewa? wykona?em polecenie admina i temat zosta? prawdopodobnie usuni?ty omy?kowo. Pozdrawiam. |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 07.09.2025 22:16:04
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Chemikpil |
Dodany dnia 29.08.2011 13:48:12
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 999 Pomógł: 54 Data rejestracji: 04.05.2008 21:46 |
Taki problem prosz? rozwi?za? z konkretnym administratorem, odpowiedzialnym za usuni?cie tematu. Skoro zosta? usuni?ty, to z jakiego? konkretnego powodu, a nie dowiesz si? jakiego, dopóki nie zapytasz tego? administratora.
Edytowane przez Chemikpil dnia 29.08.2011 16:37:45 Nie pisa? na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej ods?onie) | ChemikPIL - My twitter |
|
|
talent |
Dodany dnia 29.08.2011 13:59:05
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 40 Ostrzeżeń: 3 ![]() Data rejestracji: 14.01.2007 00:31 |
Napisa?em PW ju? par? godzin temu i móg?bym teraz napisa? ?e zosta?em "zignorowany" co pewnie nie jest prawd?, ale wyczuwam jak?? dziwn? niech?? kumatych adminów wobec niekumatych u?ytkowników wi?c wola?em napisa? temat, aby unikn?? subiektywnych interpretacji regulaminu. I jeszcze zarzuca mi si? ?e nie szuka?em, podczas gdy szuka?em i wskazany temat nie udzieli? mi odpowiedzi na moje pytania, bo ja chc? modyfikowa? t? skórk? któr? mam, a nie instalowa? inn? "podobn?" chocia? tak naprawd? jest zupe?nie inna. |
|
|
khaman |
Dodany dnia 29.08.2011 21:12:46
|
![]() ![]() Postów: 2511 Pomógł: 78 Data rejestracji: 26.06.2007 12:11 |
Napisa?em PW ju? par? godzin temu i móg?bym teraz napisa? ?e zosta?em "zignorowany" co pewnie nie jest prawd? Nie jest prawd?, tak si? zdarza, ?e ludzie te? pracuj?, a zagl?daj? w wolnej chwili, i jakby? zajrza? na date logowania, to zauwa?y?by?, ?e ju? potem nie by?o mnie na supporcie. Same bzdury i k?amstwa za przeproszeniem wypisujesz: Pierwsza wiadomo?? zosta?a wys?ana gdy nie by?o mnie przy komputerze, wi?c nie by?o mo?liwo?ci abym zmieni? nazw? tematu...By? mo?e nie zauwa?y?em wcze?niej PW, bo wy?wietla si? to na czerwono tak jak ca?a strona, a do pierwszego postu w temacie raczej si? nie wraca tylko czyta ostatnie... Zmiana nazwy tematu - khaman 29.08.2011 10:27 Zrobi?e? to dopiero po ponad godzinie, mimo i? by?e? co najmniej 2 razy m.in dopisuj?c kolejny post - na to mia?e? czas(11:33)? Edytowane przez talent dnia 29.08.2011 11:41:10 Temat usuni?ty po 7 minutach od pisania twojego postu: Usuni?cie tematu - khaman 29.08.2011 11:39 Edytowa?e? temat dopiero po otrzymaniu informacji o usuni?ciu dok?adnie po 2 minutach. Je?li nie wida? wielgachnego wykrzyknika na ?ó?tym tle to tu ju? chyba okulista pomo?e, jedyne co mo?emy zrobi? to animowanego gifa. Przyj?te jest tak, ?e skoro dopisujesz kolejny post to znaczy, ?e mia?e? czas. W takim razie usuwamy. Ostrze?enia nie dosta?e?. Ostrze?enia dostaje si? do profilu , to by?a informacja od administratora. Na pewno nawet do regulaminu jednak nie zajrza?e?, bo naruszy?e? go potem nie raz cho?by wyk?ócaj?c si? w shoutboxie oraz jak si? ma pytanie o panele, gdzie taki temat ju? istnieje jak to si? ma do tego punktu: w przypadku odnalezienia w?tku o podobnej tematyce nale?y najpierw sprawdzi? podane w nim porady i/lub rozwi?zania, ewentualnie pó?niej dopisa? si? do niego, szczególnie je?li temat nie zosta? w Twojej opinii wyczerpany, nie podano rozwi?zania lub te istniej?ce s? nieskuteczne, i twojej wypowiedzi: zarzuca mi si? ?e nie szuka?em, podczas gdy szuka?em i wskazany temat nie udzieli? mi odpowiedzi na moje pytania, bo ja chc? modyfikowa? t? skórk? któr? mam, a nie instalowa? inn? "podobn?" chocia? tak naprawd? jest zupe?nie inna. W podanym temacie jest konkretnie o tej skórce i o tym co piszesz. O jak najbardziej idiotycznej nazwie tematu to nawet nie wspomn?: Modyfikacja najpopularniejszej skórki na angielskim supporcie php-fusion Nie jeste? tu od dzisiaj, wi?c polecam naprawd? wzi?? si? za lektur? Regulaminu zanim co? napiszesz. I pisa? prawd?, tak trac? tylko czas na udowodnianie, ?e to co piszesz nie jest prawd?. Temat napisz jeszcze raz a porz?dnie, bez dublowania i z prawid?ow? nazw?. Ten temat uwa?am tu za zamkni?ty. Wszelkie dalsze zapytania przez PW. Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?
![]() |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 29.08.2011 21:17:08
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Nie ja sie tym tematem zajmowalem, ale sledzilem dzialania zarowno autora, jak i admina. Przede wszystkim autor nie szukal. Jest juz temat w dziale skorek traktujacy o skorce Bifrost, a scislej o wzbogacaniu jej w boczne panele: http://www.php-fu...d_id=32719. Ale po co szukac, skoro mozna pytac... Nastepnie, nazwa tematu, ktory nie mial prawa zaistniec, w kazdym razie nie w postaci, w jakiej mialo to miejsce, czyli z nazwa "Modyfikacja skórki Bifrost" i trescia jw. Jakze wiele nam ona mowi, prawda? A jak niesamowicie jest zgodna z regulaminem... Odnosnie zmian i poprawek watku, kolega autor przebywal w miedzyczasie przynajmniej dwa razy na stronie, co osobiscie sprawdzilem, wiec pisanie "nie bylo mnie" jest tu klamstwem w zywe oczy, nie tylko moje. No i kolejna sprawa, autor jest na tej stronie od lat, wiec znajomosc zasad, regulaminow i przede wszystkim nazewnictwa, oczywiscie poprawnego tematow powinna byc mu znana od dawna. Ewidentnie widac, ze autor ma gdzies zasady u nas panujace i w najlepszym razie przejawia zachowania roszczeniowe, nic od siebie nie dajac wzamian. Zasadniczo zatem nie odbiega od normy. A szkoda. Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
khaman |
Dodany dnia 29.08.2011 21:23:10
|
![]() ![]() Postów: 2511 Pomógł: 78 Data rejestracji: 26.06.2007 12:11 |
Temat uwa?am za wyja?niony i zamkni?ty, reszt? uwag przyjmujemy standardow? drog?, czyli go??biem pocztowym (PW).
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?
![]() |
|
Przejdź do forum: |