ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion.pl - sprawy wewn?trzne » PHP-Fusion.pl
 Drukuj temat
PHP-Fusion.pl dla WO?P 2012!
DJPromo
Tak jak w poprzednich latach php-fusion.pl mam nadzieje ze we?mie udzia? i wystawi bannery na allegro dla WO?P.
Tak jak rok temu to samo pytanie ?

Czy ka?dy podbija za ile mo?e i walczy sam o banner b?d? znajdzie si? osoba, lub osoby maj?ce ch?ci do zbierania, które podejm? ta inicjatyw? w tym roku i b?d? zbiera? na WO?P ?

Dla tych co mo?e dopiero s? od niedawna z nami i nie wiedz? jak to wygl?da?o rok i dwa lata temu zapraszam tutaj
http://www.php-fu...d_id=31853
http://www.php-fu...rowstart=0
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

W?cibski Go??
Dodany dnia 07.09.2025 19:34:37
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Przed chwil? wystawili?my dwie równoleg?e aukcje WO?P na: Zakup najnowocze?niejszych urz?dze? dla ratowania ?ycia wcze?niaków oraz pomp insulinowych dla kobiet ci??arnych z cukrzyc?..

Obie po 50 000 ods?on bannera na naszym Supporcie.
Aukcja 1: http://aukcje.wos...tem=555274
Aukcja 2: http://aukcje.wos...tem=555289
Nasz alias pierwszej aukcji: http://wosp.php-fusion.pl

Tradycyjnie zaczynamy od 10z?, a ca?a wylicytowana kwota zostanie automatycznie przekazana na XX Fina? WO?P.

Mamy nadziej?, ?e równie? Wy pomo?ecie nam rozreklamowa? t? aukcj?. Liczymy na Was.

Zapraszamy wszystkich do licytowania. Pomó?cie nam pomóc dzieciom!

Za wszelk? pomoc i udzia? w tym przedsi?wzi?ciu dzi?kujemy i pozdrawiamy.

Ekipa Polskiego Supportu PHP-Fusion
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
DJPromo
Widz? ?e w tym roku aukcje ruszy?y z kopyta i ju? mamy pierwsze licytacje Smile
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

Drecha
Nawet si? staram o podwy?szanie cen Pfft

DJPromo
Co? s?abo idzie w tym roku kochani bardzo ma?o nas w tych aukcjach Frown
Pomog?em Kliknij Pomóg?

Spoczywaj w pokoju... Creeper
Dwie oferty o tej samej warto?ci (30 z?)? Czy to dozwolone?

khaman
Co? im system szwankuje chyba Smile
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

Pieka
Jedna z aukcji zako?czy?a si?, czas teraz wesprze? drug? Smile Zapraszamy.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Pieka
Druga aukcja zako?czona i zastanawiam si?, czy jest sens wystawia? kolejne?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
hoopak
Jestem za. U?ytkownicy - mo?e warto si? skrzykn?? i kupi?, wzorem lat poprzednich, banner charytatywny? Kto? ch?tny do zaj?cia si? tym? @DJPromo? Wink

www.hoopak.pl
Tymcio
Wed?ug mnie op?aca si?. Jeszcze ze 2 takie aukcje, np. na 100 000 odwiedzin tylko zacz?? od wi?kszej kwoty i na pewno b?d? ch?tni Smile
Forum dyskusyjne miasta Wroc?aw
ForumWroclaw.eu

www.forumwroclaw.eu
bogdan
Siemanko Smile
Za pó?no zajarzy?em Grin
Dobre by by?o to co hoopak proponuje, za?o?y? konto, ka?dy by przyk?adowo po dychu, czy wi?cej rzuci? i pó?niej kupi? baner od ofiarodawców.
Aukcja moim zdaniem w porównaniu do wp?at na konto ma ten powa?y minus, ?e "dusi" si? ju? przy 50z?, a jakby z 10 osób wp?aci?o po 10z?, to ju? dwa razy wi?cej Smile.
A nie w?tpi?, ?e takich po dychu b?dzie wi?cej OK
Edytowane przez bogdan dnia 05.01.2012 11:01:08
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
khaman
Mo?e lepiej da? np. 20 aukcji (lub lepiej 20 przedmiotów w jednej) za ma?e pieni?dze, np. po 5 z? za krótki czas wy?wietlania. Wi?cej banerków i mo?e wi?cej osób si? skusi bo taniej.
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

DJPromo
hoopak napisa?(a):

Jestem za. U?ytkownicy - mo?e warto si? skrzykn?? i kupi?, wzorem lat poprzednich, banner charytatywny? Kto? ch?tny do zaj?cia si? tym? @DJPromo? Wink

Nie ma problem tak jak w poprzednich latach mog? zbiera? na taka aukcj?. Je?li nie ma nikogo innego
Pomog?em Kliknij Pomóg?

Pieka
O wielu aukcjach nie ma mowy, to zbyt wiele dzia?a?, na które w chwili obecnej niestety nie mam czasu. Ale dwie kolejne mo?emy spokojnie wystawi?, co niniejszym czyni?.

Poni?ej linki do dwóch nowych aukcji:
Aukcja 3: http://aukcje.wos...tem=586184
Aukcja 4: http://aukcje.wos...tem=586194
Nasz alias do aukcji numer 3: wosp.php-fusion.pl
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
DJPromo
Kochani Zosta?y 3 dni do ko?ca aukcji. Z rozmów które dosta?em wychodz? z ma?a inicjatyw?, aby ten banner przekaza? jako pajacyk.pl Tak wi?c og?aszam tkz zbiórk? ka?dy mo?e co? od ciebie da? aby wspólnie wykupi? banner a potem wykona? ?adny banner z nickami Smile

Osoby, które chc? wesprze? tegoroczn? akcje a nie maja za du?o w kieszeni.

Konto zbiórki:
Robert Jankowski
Konto WBK
69 1090 2486 0000 0001 0582 2988

Tytu?em: WO?P PHP-FUSION - nick z forum.

Po zaksi?gowaniu wysy?am potwierdzenie i obraz przelewu
Pomog?em Kliknij Pomóg?

Spoczywaj w pokoju... Creeper
Pomys? przedni, ale ja zawsze jestem za g?osem wi?kszo?ci wi?c czekam na inne ?apki w gór? Smile

OK

hoopak
Dzisiaj, najpó?niej jutro pójdzie przelew. Gdyby nie by? zaksi?gowany na czas, wy?l? Ci potwierdzenie mailem. Z góry ju? dzi?kuj? @DJPromo. Smile

www.hoopak.pl
DJPromo
Oki no to ja co? daje od siebie 20z? Smile

Zach?cam reszt? spo?eczno?ci do grania z nami dla WOSP
Pomog?em Kliknij Pomóg?

hoopak
Posz?o 20z?, powiniene? na mailu mie? potwierdzenie nied?ugo. Smile

www.hoopak.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl