Zobacz temat
|
Boot Manager na HTC Desire Z
|
|
Creeper |
Dodany dnia 14.06.2012 16:32:58
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 290 Pomógł: 45 v7.02.06Data rejestracji: 24.10.2011 14:51 |
Witajcie Na forum dot. mojego problemu niestety s? ma?o pomocni ludzie wi?c mo?e tutaj kto? b?dzie w stanie go rozwi?za?. Otó? od czasu uzyskania pe?nej kontroli nad moim telefonem zmienia?em ju? kilka razy ROM i par? z nich przypad?o mi do gustu. Wcze?niej po prostu robi?em backupy, aby przywraca? je sobie w razie potrzeby, ale kilka dni temu natkn??em si? w Sklepie Google na aplikacj? zwan? Boot Manager. Wszystko ?adnie dzia?a tzn. instalacja z archiwum przebiega jak trzeba. Problem pojawia si? kiedy chc? u?y? opcji Restore Nandroid. W pasku pojawia si? tylko Restoring [nazwa backupu], a na dole Making system.img. Po tym nic si? nie dzieje dalej i telefon dzia?a normalnie (Podczas instalacji z archiwum nie da si? za bardzo na nim pracowa?, poniewa? zacina si? strasznie).Pytanie jest proste: Czy trzeba co? jeszcze zrobi?, aby to zadzia?a?o, czy co? nie tak jest po stronie telefonu? |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 25.10.2025 07:45:12
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Przejdź do forum: |

Creeper

Na forum dot. mojego problemu niestety s? ma?o pomocni ludzie wi?c mo?e tutaj kto? b?dzie w stanie go rozwi?za?. Otó? od czasu uzyskania pe?nej kontroli nad moim telefonem zmienia?em ju? kilka razy ROM i par? z nich przypad?o mi do gustu. Wcze?niej po prostu robi?em backupy, aby przywraca? je sobie w razie potrzeby, ale kilka dni temu natkn??em si? w Sklepie Google na aplikacj? zwan? Boot Manager. Wszystko ?adnie dzia?a tzn. instalacja z archiwum przebiega jak trzeba. Problem pojawia si? kiedy chc? u?y? opcji Restore Nandroid. W pasku pojawia si? tylko Restoring [nazwa backupu], a na dole Making system.img. Po tym nic si? nie dzieje dalej i telefon dzia?a normalnie (Podczas instalacji z archiwum nie da si? za bardzo na nim pracowa?, poniewa? zacina si? strasznie).