Zobacz temat
v6.00-INF-Download_DB_Manager-(v2.00)
|
|
sleepwalker |
Dodany dnia 06.02.2006 17:32:12
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 41 Data rejestracji: 23.05.2005 15:18 |
Zainstalowa?em sobie v6.00-INF-Download_DB_Manager-(v2.00). Jestem z niego bardzo zadowolony. Jednak mam pytanko. Czy da si? i jak to zrobi?, ?eby wrzuca? pliki na FTP a w skrypcie podawa? sam link (dotyczy równie? linków zapo?yczonych z innych stron). Póki co to chyba tylko da si? wrzuca? pliki z komputera... chyba ?e si? myl?, wi?c poprawcie mnie. Jest tam okienko URL, ale gdy wpisuje url do pliku, to pó?niej nie pobiera go po klikni?ciu tylko przechodzi do okna g?ownego Download... Mo?e jako? ?le wpisuj?? Z góry dzi?kuj? za pomoc |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 10.09.2025 12:14:47
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
tomaszziemann |
Dodany dnia 06.02.2006 18:33:43
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 165 Pomógł: 2 ![]() Data rejestracji: 11.12.2005 14:56 |
My?l?, ?e lepsz? alternatyw? dla opisanego przez Ciebie systemu downloadu jest nowy dodany do Laboratorium MOD-u?ów infusion Professional Download Panel. Masz tam mo?liwo?? zdecydowania, w jaki sposób dodajesz plik, czy wczytujesz go za pomoc? strony www, czy te? wrzucasz go przez ftp, albo po prostu sie do niego odwo?ujesz, a on sobie jest w innym miejscu. Pozdrawiam. Co mo?esz zrobi? dzi?, zrób jutro.
|
|
|
sleepwalker |
Dodany dnia 07.02.2006 22:23:41
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 41 Data rejestracji: 23.05.2005 15:18 |
No oki, mo?e i PDP jest bardziej rozbudowany, ale jak dla mnie za bardzo... A z kolei v6.00-INF-Download_DB_Manager-(v2.00) trafia w moje potrzeby idealnie.. prawie idealnie... To jak, da si? wrzuci? do downloada plik podaj?c tylko jego link, a nie wgrywaj?c go za pomoc? skryptu na serwer? Kurcze zale?y mi na tym.... Raz jeszcze z góry dzi?ki za pomoc... Tobie tomaszziemann równie? za zainteresowanie... Pozdrawiam! |
|
Przejdź do forum: |