Zobacz temat
Dodawanie do grup z ostatnią aktywnością Użytkowników (Add To Group Page)
|
|
bogdan |
Dodany dnia 24.07.2012 13:20:56
|
Ekspert Postów: 2451 Pomógł: 164 v7.02.07 Data rejestracji: 21.07.2009 12:55 |
Siemanko. Pobrane ze strony autora -> PHP-Fusion Mods UK Nazwa: Add To Group Page Wersja: v1.00 Autor: Christian Damsgaard Jorgensen (PMM) & Craig Dewar Strona/wsparcie: http://www.phpfus.../index.php Kompatybilność PHP-Fusion: v7.02.xx Licencja: GNU Affero GPL v3 Opis: Strona, która zawiera listę wszystkich Użytkowników i ich aktywności w ostatnim czasie oraz opcję dodawania Użytkowników do stworzonych grup. Wygląd w wersji angielskiej, bo nie mam grup, żeby swój screen dodać. Instalacja: Wrzuć wszystkie pliki i foldery do odpowiednich katalogów na swoim serwerze. Przejdź do PA -> zarządzanie stroną -> nawigacja. W polu "Nazwa" wpisz według uznania. W polu "Adres URL" dodaj -> infusions/add_to_group/add_to_group.php "Widoczny dla" ustaw w zależności od dostępu dla - Administrator/Główny administrator. Gotowe. Dodałem polskie tłumaczenie w obu kodowaniach oraz plik ReadMe_pl. Dodano do MODs
bogdan dodał/a następującą plik:
Edytowane przez bogdan dnia 23.09.2012 17:52:43 Nie szukaj Szczęścia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 21.11.2024 14:09:27
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |