Zobacz temat
[Zlecenie] Poprawienie kodowania theme
|
|
Vlad_von_Carstein |
Dodany dnia 19.11.2012 13:16:20
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 23 Pomógł: 1 Data rejestracji: 16.10.2012 18:07 |
Witam Poszukuj? osoby, która chcia?a by si? podj?? poprawienia kodowania layoutu. Krótko streszcz? co jest a co powinno by?. Na stronie testowej wszystko gra i buczy, problem pojawia si? przy wstawieniu na stron? docelow?. Osoba, która mi to robi?a twierdzi, ?e to wina paneli na mojej stronie, ale jako? ci??ko mi uwierzy? w to, ?e panele rozwalaj? ca?y uk?ad. Zw?aszcza, ?e przetestowa?em ju? kilkadziesi?t ogólnodost?pnych theme i nie by?o z tym ?adnych problemów. A wi?c: - Nawigacja si? rozje?d?a (strasznie du?e odst?py pomi?dzy linkami w nawigacji) - Panele nie wy?wietlaj? si? w tej kolejno?ci, w której s? ustawione w PA (na przyk?ad panel, który mia? by? po prawej stronie, nagle znajduje si? po lewej) - Tabelki nie dopasowuj? si? do d?ugo?ci tekstu. - Panele górne i dolne wy?wietlaj? si? tak jak by by?y panelami bocznymi (czyli nie w poprzek a wzd?u?) Do tego pewnie jeszcze kilka drobiazgów. Prosz? o kontakt na gg: 1325809 w celu dogadania szczegó?ów, je?li kto? zechce si? tego podj??. Pozdrawiam Edit: Sam próbowa?em znale?? co jest nie tak, ale si? nie uda?o, wi?c na razie pozostawi?em ten theme co mia?em do tej pory ustawiony. Zarz?dca Centrum Fantastyki http://centrum-fa..., hrabia Sylvanii i po prostu równy go??
![]() |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 07.09.2025 06:41:11
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |