ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Niechciane reklamy google w newsach
Spaik
Witam serdecznie. Natrafi?em na swojej stronie problem. Chodzi o to, ?e wujek google taguje nie które s?owa w newsach i dodaje w nich reklamy. Nie wiem czym to jest spowodowane i jak si? tego pozby?. Nie za ka?dym razem one si? pokazuj?. Przy odswie?eniu strony niekiedy same znikaj?. Mam zainstalowan? wtyczk? "Google Sitemap" by? mo?e to wina tej wtyczki? Prosz? o porady jak poradzi? sobie z tym problemem.

W?cibski Go??
Dodany dnia 07.09.2025 06:36:58
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Konto ukryte
Ja tam nic nie widz? je?li chodzi o stron? któr? masz w podpisie, zapewne skoro ja nic nie widz? masz co? w przegl?darce albo spam albo Intertext ( w sumie to samo) sprawd? w innej przegl?darce.

Spaik
Faktycznie... Zainstalowalem sobie chrome i tam nie ma problemu. Dzieki za podpowiedz Smile

bogdan
Te? nic nie widz?, ale za to "WOT", po wej?ciu na Twoj? stron?, daje mi taki komunikat:
Warning: Keep out. IP/Hostname/Website containing harmful code/contents/links that can seriously compromise the victim-system and damage the integrity/reliability of the data stored on it.

Source: Google SafeBrowsing "

Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Konto ukryte
Czyli tak jak mi si? wydawa?o reklamy w Intertext, czyli jaki? wir mi si? wydaje Smile

Spaik
To jak mam sobie z tym poradzic ?

Konto ukryte
Jak dla mnie odinstaluj przegl?darki i zainstaluj ponownie, przeskanuj kompa anty wirem, a jak masz firefox sprawd? jakie masz dodatki zainstalowane, kiedy? mia?em co? takiego przed dodatek do firefoxa, i do tego wywala?o mi pop-upy, w panelu systemowym odinstalowa?em par? aplikacji oraz przegl?darki wraz z pluginami i pomog?o. Mo?e to by? powód programów które instalowa?e? wraz z jakim? dodatkiem np allplayer b?d? flash player czy co? takiego, albo dodatki takiee jak zmina wygl?du przegl?darki czy co? w tym stulu, pomy?l co instalowa?e? ostatnio nim zacz??a si? taka akcja.

tetra
Witam .
Ja nie znam angielskiego.
Ale tu jest wyra?anie napisane .
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Co oznacza i? na stronie znajduje si? link , do innej strony ,która mo?e zawiera? szkodliwe oprogramowanie .
Hejterzy nienawidz? rzeczy, których nigdy nie zdob?d?, oraz ludzi, którymi nigdy nie b?d? w stanie si? sta?.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl