ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
??czno?? CMS'a z supportem
gamertr9
Je?eli z?y dzia? to prosz? o przeniesienie.

Mam takie "g?upie" pytanie.

Czy je?eli postawi? sobie stron? na waszym CMS'ie lub Extreme-Fusion(na wersji 4.17, 4.5 lub 5) i wasza strona przesta?a by dzia?a? (lub extreme-fusion.org/pl czy nawet php-fusion.co.uk) to czy na mojej stronie mog?yby wyst?pi? jakie? b??dy lub strona przesta?aby dzia?a?? Czy je?eli nawet te strony by "pad?y na amen" to mój cms (extreme-fusion w wersji której? z tych co wymieni?em lub PHP-Fusion w wersji 6 lub 7) by dzia?a? bez problemów? czy s? jakie? pliki które potrzebuj? "po??czenia" z jakim? supportem od php lub extreme fusion, by strona dzia?a?a poprawnie lub mo?na by instalowa? te cmsy bez problemów?

Prosz? o odpowied?, je?li kto? j? zna Smile

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:39:00
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
khaman
Nie. Nie ma po??czenia z supportem PHP-Fusion. Co do EF to tam pytanie da?e? i dosta?e? odpowied?.
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

gamertr9
Ok, dzi?ki Wink

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl