Zobacz temat
Kalendarz - potwierdzenia
|
|
kobrapl |
Dodany dnia 11.02.2006 21:50:34
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 63 Ostrzeżeń: 2 ![]() Data rejestracji: 06.12.2005 21:59 |
Poszukuje moda - wtyczki v6.00.304 kalendarza któryt robi nastepuj?ce rzeczy: - zapis zdarze? - podgl?d to co jest (tak ja uzywany calendar_events_panel i calendar_panel) czyli rozszerzy? funkcj? calendar_events ododatkowo : mozliwo?c ustawienie przy wpisywaniu zdarzenia czy ma by? potwierdzane. Dany uzytkownik powierdza czy np. mo?e byc czy nie wie, czy te? nie bedzie napewno. Przy ogladaniu zdarzenia widac kto bedzie a kto nie 2. Panel który pokazuje co si? bedzie dzia?o - nadchodzace wydarzenia - przyk?ad http://www.fad.qx... to co jest u góry po prawej. Czy w kalendarzeu mozna zmienic kolor czcionki na np. czerwony lub niebieski ?eby by?o wida? wydarzenia bo obecnie (mam calendar_events_panel) jest w kolorze jasno bezowym a t?o kalendarza w bardzo zblizonym i nic nie wida?) Znalaz?em temat o zmianie koloru w kalendarzu ale ten co mam w ?ednym pliku nie znalaz?em podanych tam fragmentów kodu ![]() zielony jak szczypiorek na wiosne
![]() |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 07.09.2025 22:29:24
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |