ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Brak obs?ugi skryptów na poszczególnych podstronach.
RONIN-ROB
Witam i z góry przepraszam je?li za?o?y?em ?le temat, lub podobny istnieje.
Swoj? stron? tworz? ju? od 3 lat i jak do tej pory wszystkie problemy udawa?o mi si? rozwiazywa? znajduj?c odpowiedzi na forum za co wielki szacunek dla wszystkich którzy czynnie si? tu udzielaj?. Niestety po raz pierwszy mam problem na który nie mog? znale?? nigdzie odpowiedzi (mo?e ?le szukam).
Problem polega na tym ?e stare scripty zawarte na stronie s? obs?ugiwane, natomiast oststnio przy próbie dodania do jednej z podstron okaza?o si? ?e kod nie jest realizowany. W próbnych plikach strony wszystko ?adnie si? wy?wietla a po dodaniu do strony nie wy?wietla si? zupe?nie nic.
Kiedy? ju? wkleja?em kod z tej strony i wszystko dzia?a?o a teraz nic z tego. NA pocz?tku my?la?em ?e mo?e gdzie? pope?ni?em na pozosta?ych stronach b??d i nie zamkn??em jakiego? tagu, ale wydaje si? by? wszystko dobrze, ale ja a? tak si? na tym nie znam.
Kod jaki wkleja?em to licznik który odlicza do konkretnej daty
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Dla próby sprawdzi?em kilka innych liczników jakie znalaz?em w internecie i równie? nic mi nie wy?wietli?o.
Nie ukrywam ?e ostatnio próbowa?em zainstalowa? kilka dodatków które strasznie namiesza?y na stronie wi?c je odinstalowa?em. Mo?e one wprowadzi?y jakie? modyfikacje do plików.
Dodatki to :
v7-marketplace_panel-minimarket_v1_3
v7-02_cookie_control_v2-00_pl_creeper
v7-contact_panel-v1-0_2
Moja strona to www.ronin-scs.pl i jesli kto? ma jaki? pomys? jak naprawi? ten problem to b?d? wdzi?czny.Plików nie podmienia?em bo nie pamietam czy wcze?niej nie robi?em modyfikacji pod co? innego. Defakto po tych wcze?niejszych modyfikacjach dzia?a?o.
Dziekuje i pozdrawiam

PW od moderatora:
  1. Zmiana nazwy tematu - bogdan 01.09.2013 19:37
  2. Przeniesienie tematu - bogdan 01.09.2013 19:37

Edytowane przez RONIN-ROB dnia 01.09.2013 20:09:22

www.ronin-scs.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:38:16
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Vanko
Jak wstawiasz kody do panelu to zamieniaj zawsze: " na '
Gotowy kod:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez Vanko dnia 02.09.2013 09:27:36

http://skyde.pl
RONIN-ROB
Kolego dzi?kuj? za prób? pomocy ale nie przeczyta?e? dok?adnie tego co napisa?em. Kodu nie wstawiam do panelu tylko na podstrony czyli na jak?kolwiek istniejac? lub now? dodatkow? stron?. A na stronie jak i w newsach te? nie ma potrzeby zmieniania kodu. Wiem ?e suporterzy przenie?li temat do przedszkola ale bez przesady a? takiego banalnego b??du bym nie pope?ni?. Mimo wszystko dzi?ki za odpowied?. Pozdrawiam

www.ronin-scs.pl
Apis
Ja z podobnym skryptem nie mia?em najmniejszego problemu. Na dodatek dowolnie mo?na go konfigurowa? i nie trzeba ucieka? si? do zewn?trznych serwisów. Ale i ten z e-dodatków nie sprawia najmniejszego problemu na tzw "stronach dodatkowych"... Demo:
http://www.zeglug...page_id=64
Edytowane przez Apis dnia 02.09.2013 21:11:21
Pozdrawiam. Pomog?em? Kliknij "Pomóg?" Wink
---
?egluga ?ródl?dowa wczoraj, dzi?, jutro

www.zegluga-rzeczna.pl
RONIN-ROB
Wszystko si? zgadza i mi wcze?niej wy?wietla?o ten licznik. Niestety teraz nie wy?wietla mi nic oprócz linków zawartych w kodzie "kalendarz" oraz "Odliczanie dat na stron?". Zegara natomiast nie wida?.

www.ronin-scs.pl
Apis
Daj link do podstrony gdzie masz to zainstalowane.
Pozdrawiam. Pomog?em? Kliknij "Pomóg?" Wink
---
?egluga ?ródl?dowa wczoraj, dzi?, jutro

www.zegluga-rzeczna.pl
RONIN-ROB
Ha. Modyfikowa?em dzisiaj znowu troch? rzeczy na witrynie i skrypty zacze?y dzia?a?. Nie mam poj?cia jak do tego dosz?o. Niestety wklejony zegar nie wy?wietla si? poprawnie ale znalaz?em inny.
Je?li chodzi o mój problem to mo?na zamkn??.
Dzi?kuj? Apis za dobre ch?ci.

www.ronin-scs.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl