ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
www.thecrewonline.net - The Crew Game Community
hakeryk2
Witam,

Po raz pierwszy zdecydowa?em si? na stworzenie strony w wersji mi?dzynarodowej. Tym razem wybór pad? na nadchodz?c? gr? The Crew od Ubisoftu. Troch? czasu w?o?y?em w ten portal by zmodyfikowa? go do swoich potrzeb jednak chyba by?o warto. Szczególnie dumny jestem z napisanej przez siebie nawigacji na górze a la facebook Grin Chcia?bym si? ni? z wami podzieli? jednak jestem strasznym niechlujem je?li chodzi o kodowanie i trzymanie si? zasad wtyczek itp.

Zapraszam do oceny. Strona raczkuje, jednak te? jest to spowodowane ma?ym zainteresowaniem nad gr? poniewa? jej premiera nast?pi dopiero w pierwszym kwartale 2014 roku.
Zapraszam te? do wymiany buttonami - je?li posiadasz stron? o grach motoryzacyjnych lub co? w tym stylu.

The Crew Game Community
Sprawdzone i najta?sze meble tj. sto?y i krzes?a znajdziesz na MeblujDom.pl

http://meblujdom.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:33:27
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Konto ukryte
Mi si? podoba szata, ale jak dla mnie taka dark, ale tak to jest ok. Smile
Chcesz wymiany? Jestem za, dodaj stron? do mnie seostat.webd.pl

hakeryk2
No w?a?nie nie wiem co mi si? tak na te mroczniejsze szaty ubrzd?koli?o, ale jako? je lubie ... pomimo tego, ?e zaczynaj? poma?u stawa? si? reliktem w webdesignie. Dzi? ju? wszystko proste, CSSiki trójeczki itd. A ja ci?gle trzymam si? uparcie tego stylu designu.

PS zaczyna?em od PHP Fusion i nie ma bata - gdy si? zaczyna tworzy? pod PF tak projekty graficzne przesi?kaj? elementami znanymi z PHP Fusion. Ale to odr?bny temat na dyskuje.

P.S Wpisik dodany, content pisany teraz, z?otóweczka (a raczej marna jej cz???) ju? na Twoim koncie Smile
Sprawdzone i najta?sze meble tj. sto?y i krzes?a znajdziesz na MeblujDom.pl

http://meblujdom.pl
bogdan
Mi si? dalej podobaj? ciemne szaty, ale przy moim profilu strony, ale raczej jej U?ytkowników nosz?cych w wi?kszo?ci halogeny na nosie (nie wy??czaj?c admina. Grin ), to odpada taka szata.

Co? z kodowaniem masz nie tak.
img.liczniki.org/20130906/Ashampoo_Snap_2013_09_06_14h50m54s_006_-1378472111.png
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Konto ukryte
W sumie tak, ale czer? ma tak?e swój urok, mimo iz wol? jasne kolorki Smile a te halogeny to tzw. "oczo[cenzura]ne kolory" b?d? ich dobranie.A co do wpisu, trzeba by?o free wybra?, a ja bym Ci podpisa? na max'a,a le OK, Ping ju? poszed? i blackpress tak?e Smile

x3dr1n
Strona bardzo fajnie zrobiona. Szablon czy sam robi?e?? (pewnie szablon) ale i tak widz?, ?e wszystko dobrze prowadzone jest, gratulacje Wink

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl