ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Avehistorica.edu.pl - ma?y portal historyczny
natchor
Witam wszystkich

www.avehistorica....

Chcia?bym zaprezentowa? swoj? autorsk? stronk?, oczywi?cie opart? o PHP-Fusion. Autorska jest w tym sensie, ?e sam dodaj? do niej materia?y (cho? ka?dy mo?e to robi?).

W sieci jest mnóstwo stron historycznych. Ale pomy?la?em, i? i tak co? tam pisz? to dlaczego tego nie zamie?ci?. Najpierw sam napisa?em prost? stronk?. Ale z czasem okaza?o si?, ?e za du?o z tym roboty i poszuka?em "gotowca". Tak pozna?em PHP-Fusion i jestem zadowolony ze wspó?pracy.

Obecny wygl?d strony narodzi? si? niedawno. Cho? jest oparty o szablon. Najtrudniejsze jest dobranie kolorystyki. Na razie jest taka, ale nic nie trwa wiecznie wi?c mo?e si? zmieni?.

Zapraszam do zajrzenia i ocenienia.
Mo?e b?dziecie mie? jakie? pomys?y jak go zmieni?, czy mo?e co? doda? albo uj??.

Pozdrawiam

http://www.avehistorica.edu.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:33:00
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
lem
Tematyka na plus.

Na minus grafika, styl.

x3dr1n
Strona ciekawa, du?o warto?ciowych informacji, l?duje w zak?adkach, ale design strony jest bardzo ubogi :/

natchor
Gdy pisa?em pierwszy post to szata graficzna by?a bardziej kolorowa. Na razie jest taka. Wiem, ?e nie powala na kolana ale obecnie jest dla mnie wa?niejsza tre??.
Zapewne w przysz?ym roku b?d? chcia? co? w grafice pogmera?.

Edit (6 stycznia)
Troszk? zmieniona szata graficzna. Mam nadziej?, ?e si? spodoba.
Edytowane przez natchor dnia 06.01.2014 16:59:22

http://www.avehistorica.edu.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl