Zobacz temat
U?ytkownik do??czy? X dni temu
|
|
hakeryk2 |
Dodany dnia 28.09.2013 14:37:19
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 17 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 02.06.2007 23:54 |
Witam, Prawdopodobnie b?dzie to proste zadanie dla u?ytkowników tego portalu, jednak mnie przerasta i m?cz? si? z tym do?? d?ugo. Chcia?bym posiada? w profilu po zalogowaniu co? takiego, ?e u?ytkownik nie ma wpisanego Do??czy?: [data] tylko Do??czy?: 15 dni temu Czy jest kto? skory pomóc? Edit: Dobra, co nieco rozgryz?em jednak wychodzi mi warto?? na minusie: ![]() EDIT 2: Final edition Mo?ecie si? ?mia?, nie wiem - nie znam si? zbytnio na PHP, jednak wpad?em na takie oto rozwi?zanie. Zapewne istnieje prostszy sposób na ca?o??, jednak ja go nie znam i kalecz? sobie PHP jak umiem. Jednak jestem ciekaw waszego sposobu by zobaczy? jak banalne to by?o do zrobienia. ![]() Edytowane przez hakeryk2 dnia 28.09.2013 14:48:06 Sprawdzone i najta?sze meble tj. sto?y i krzes?a znajdziesz na MeblujDom.pl
|
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 06.09.2025 14:38:56
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
piotrek199214 |
Dodany dnia 28.09.2013 20:00:11
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 977 Pomógł: 168 ![]() Data rejestracji: 17.12.2007 21:05 |
Prosz? przyk?ad zapo?yczony z Extrema: A tutaj locale do pliku: Pomog?em Ci? Wystarczy podzi?kowa? i oznaczy? post jako pomocny ![]() Tanie tworzenie wtyczek, masz problem napisz. |
|
|
hakeryk2 |
Dodany dnia 29.09.2013 09:45:12
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 17 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 02.06.2007 23:54 |
Prosi?em o prostsze rozwi?zanie a dosta?em bardziej skomplikowane, które na dodatek nie robi tego czego oczekiwa?em poniewa?: - pokazuje ostatni? wizyt? ostatniego u?ytkownika a nie liczy od daty rejestracji - nie pokazuje ile dni temu do??czy? uzytkownik, lecz ca?e kompletne dane razem z godzinami, minutami, sekundami w pewnych przypadkach. Dzi?ki za to, przydadz? si? te mno?niki/dzielniki dla czasu bo nad tym najd?u?ej si? m?czy?em. P.S dlatego potrzebowa?em tego, ?eby stworzy? sobie warto?c if $user_joined <= 7 to ma si? co? dzia?. Mam nadziej?, ?e komu? ta moja skrócona wersja si? przyda kiedy?. Temat do zamkni?cia. Sprawdzone i najta?sze meble tj. sto?y i krzes?a znajdziesz na MeblujDom.pl
|
|
Przejdź do forum: |