Nasza strona u?ywa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Wi?cej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatno?ci.
Aby strona dzia?a?a poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Poniewa? wklejenie do Fusiona phpbb2 mnie przerasta chcia?bym si? zapyta? czy istnieje jaki? mod PimpMyForum czy co? takiego? Podczas d?ugich bezowocnych poszukiwa? mign??o mi gdzie? co? takiego jak PowerForum v6 ale nic konkretnego nie znalaz?em. Chcia?bym po prostu na swojej stronie bardziej zaawansowane forum, da si??
Mo?esz zacz?? poszukiwania od Biblioteki Riklaunima - jest w Nawigacji/Strony Tematyczne. Swojego czasu opracowa? co? takiego, szczegó?ów nie pami?tam, bonie korzysta?em z tego.
Tam jest tylko nie dzia?aj?cy link do opisu integracji z IPB. Raz ?e czarna magia dla mnie, dwa ?e IPB jest p?atne.. Jakie? inne pomys?y?
A jest mo?e gdzie? jaka? prosty ?opatologiczny tutorial jak wstawi? phpbb do fusiona?
z tego co próbowa?em <iframe> jest dobre ale chyba zbyt prymitywne bo si? nie rozci?ga w height na tyle ile ma forum tylko jest zawsze sta?a wysoko?? ramki, chyba ?e ja nie umiem tego zrobi?, no i to takie troszki ma?o nowoczesne rozwi?zanie przy Include natomiast wszystko kompletnie si? sypie..
Edytowane przez fazi187 dnia 12.02.2006 23:30:55