ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion kontra inne CMS-y » Ogólna dyskusja
 Drukuj temat
Quick Cart a PHP-Fusion
Rafal111
Czy mo?ecie jako? porówna? te dwa skrypty?
Znam tylko quick cart i wkurza mnie ta stopka i podej?cie w?a?ciciela, ale to nie wa?ne.

Szukam czego? prostego ale w quick wiele modyfikacji jest tylko w p?atnej wersji.
Edytowane przez khaman dnia 30.01.2014 20:49:04

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 12:07:38
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Dzonson
Popraw posta, napisz go odpowiednio wtedy pogadamy na obecn? chwil? nic nie zrozumia?em.
Znany wcze?niej jako Dzony88.

www.dzonso.web.ct8.pl
khaman
Có? Quick Cart... 899 z? za wersj? p?atn?.. Bez komentarza.. PHP-Fusion jest w za darmo jako Free GNU Affero GPL. Poza tym nigdy nie s?ysza?em o Open Cart. Nie rozumiem dlaczego kto? chcia?by p?aci? za jaki? marny cms. W?a?ciciel zapewne wspiera tylko wersj? p?atn?. Wi?c nie rozumiem, co chcesz tu porównywa??
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

Rafal111
Quick Cart te? jest w wersji darmowej.
Chodzi mi o to czy w PHP Fusion tez tak ?atwo zrobi? stron?. Czy modyfikacj? s? proste jak w Quick (czyli kilka linijek w kilku plikach ). Bo np w phpbb3 ka?da modyfikacja to tony kodu Smile

bogdan
Masz tu demo na Rosyjskim Supporcie -> http://rusfusion....page_id=12.
Panel Admina jest po angielsku, wi?c powinno Ci to da? odpowied? na niektóre pytania.
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Apis
Wyja?nienie: Quick Cart to w?a?ciwie skrypt sklepu internetowego, "zwyk?ym" serwisem jest Quick CMS. Da si? z tym ?y? i konfigurowa? po swojemu. Zrobi?em przeróbki skórek na dwie strony oparte o Quick CMS i ca?kiem nie?le si? prezentuj?:
DEMO 1
DEMO 2

Uwa?am jednak, ?e przeróbki s? trudniejsze ni? w PHP-Fusion, w którym te? wystarczy kilka linijek kodu zmieni? w kilku plikach. Ponadto PHP-Fusion oferuje wi?ksz? liczb? darmowych wtyczek ni? Quick CMS w wersji darmowej. Jedyne co mi si? bardzo podoba w Quick CMS to nieograniczona liczba zagnie?d?ania podstron w drzewie.
Edytowane przez Apis dnia 02.02.2014 08:14:16
Pozdrawiam. Pomog?em? Kliknij "Pomóg?" Wink
---
?egluga ?ródl?dowa wczoraj, dzi?, jutro

www.zegluga-rzeczna.pl
Rafal111
Ta strona ?eglugi bardzo mi si? podoba.
Ciekawe jak du?o przeróbek trzeba zrobi? z PHP-Fusion aby powsta?o takie cude?ko Smile

Apis
Rafal111 napisa?(a):
Ciekawe jak du?o przeróbek trzeba zrobi? z PHP-Fusion aby powsta?o takie cude?ko Smile

Du?o wyobra?ni, troch? cierpliwo?ci i znajomo?ci HTML + CSS.
Pozdrawiam. Pomog?em? Kliknij "Pomóg?" Wink
---
?egluga ?ródl?dowa wczoraj, dzi?, jutro

www.zegluga-rzeczna.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl