Zobacz temat
Du?e pliki nie zapisuj? si? do pobrania w downloadzie
|
|
Bogver |
Dodany dnia 14.02.2014 15:24:34
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 51 Ostrzeżeń: 2 ![]() Data rejestracji: 12.02.2010 19:07 |
Witam. Mam ostatnio tak? sytuacj? zwi?zan? z wrzucaniem plików na swojej stronie internetowej. Gdy wrzucam plik do dzia?u DOWNLOAD i jego wielko?? ogólnie nie przekracza 10 MB to bez problemu si? zapisuje i wrzuca mi plik jako do ?ci?gni?cia ze strony. Problem wyst?puje, gdy chc? wrzuci? wi?ksze pliki na swoj? stron? do pobieralni. Serwer pochodzi ze strony www.pdg.pl , sprawdza?em, nie maj? limitów wielko?ci plików. Na swojej stronie ustawi?em na 500MB. Gdy wrzucam plik pokazuje si? u góry pasek post?pu wrzucania, gdy wrzuci ca?y plik od?wie?a stron? na samym pocz?tku, jakbym tego pliku nie wrzuca?. Po prostu jakbym mia? dopiero zacz?? wrzuca? plik. Po prawid?owym wrzucaniu mniejszego pliku pokazuje ?e wrzucono plik i informacyjny panel z dwiema opcjami do wyboru. Lecz przy wi?kszych plikach to si? nie pojawia. Ponadto jak sprawdza?em pó?niej dzia? download równie? du?ych plików nie ma. Nie wiem gdzie tkwi problem, ma kto? mo?e pomys? ? Adres mojej strony : www.yeti.mypage.pl |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 06.09.2025 20:50:56
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Lukeup |
Dodany dnia 14.02.2014 16:32:52
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 118 Pomógł: 14 ![]() Data rejestracji: 23.06.2006 22:47 |
Nie napisa?e?, o jakie dodawanie chodzi. Czy przez Panel Administracyjny, czy przez u?ytkownika. Zak?adaj?c, ?e to co napisa?e?, jest prawd? (czyli restrykcje dot. wielko?ci, s? powi?kszone), mo?e po prostu dochodzi? do timeout'u. Mo?na to ustawi? zarówno za po stronie klienta (we w?asnym pliku), jak i serwera. Jednak wymuszanie innego czasu przez w?asny plik, jest cz?sto zablokowane ze wzgl?dów bezpiecze?stwa. Pozdrawiam, Freeze Przyjmuj? zlecenia pracy nad PHP-Fusion, Wordpress, Symfony, PHP-Nuke, Post-Nuke
Technologie: PHP (Symfony3-4), SQL, JS (JQ), XML, XHTML, HTML5, CSS3, SCSS, SASS, C, C++, C# Zawód: Full-Stack Developer z naciskiem na Backend You live once, but if You do it right, once is enough. |
|
|
bogdan |
Dodany dnia 14.02.2014 21:55:05
|
![]() Ekspert ![]() Postów: 2451 Pomógł: 164 ![]() Data rejestracji: 21.07.2009 12:55 |
Nie spotka?em si? z mo?liwo?ci? dodawania plików o wadze 500MB. Na stronie mo?esz sobie ustawi? nawet 1GB, ale i tak Ci? nie pu?ci. Je?li masz dost?p do zaawansowanych ustawie? PHP, to tam sobie sprawd?. Przewa?nie na zwyk?ych hostingach (p?atnych i to nie wszystkich) jest maksymalnie 128MB. Powiedz jak sprawdza?e?, ?e nie maj? limitu, na g?ownej u nich nic o tym nie pisze, chyba, ?e nie zauwa?y?em Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. ![]() |
|
|
Bogver |
Dodany dnia 15.02.2014 10:30:42
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 51 Ostrzeżeń: 2 ![]() Data rejestracji: 12.02.2010 19:07 |
U nich po wej?ciu w Panel administracyjny jest informacja i? dopuszczalne s? pliki o wielko?ci 1024MB = 1 GB Odp?atnie jest mo?liwo?? zwi?kszenia wielko?ci pojedynczego pliku. Oczywi?cie chcia?em doda? plik z opcji -> Dodaj plik Hosting jest oczywi?cie p?atny. Spróbuj? doda? przez Panel Administracyjny jeszcze. Pliki, które chc? doda? na stron? maj? maks 100MB ![]() @EDIT : Próbowa?em równie? przez Panel Administracyjny/download doda? plik. Niestety, jest ten sam efekt. Czyli dodaje opisy plików do ?ci?gni?cia. Wybieram plik, screen. Daje dodaj. Plik jest wrzucany. Wrzuca go 12 minut = 70MB po czym od?wie?a, gdy sko?czy wrzuca? i nie pokazuje informacji ?e wrzucono i co zrobi? nast?pnie, tylko mam ponownie czyst? kart? jak przed wrzuceniem pliku ![]() Edytowane przez Bogver dnia 15.02.2014 10:53:17 |
|
|
Lukeup |
Dodany dnia 16.02.2014 13:40:30
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 118 Pomógł: 14 ![]() Data rejestracji: 23.06.2006 22:47 |
Zastosuj si? do informacji, któr? przedstawi?em w sowim po?cie i sprawd? limit czasu wykonywania, albo zmie? go po swojej stronie i zobacz, czy da?o to oczekiwany efekt. Pozdrawiam, Freeze Przyjmuj? zlecenia pracy nad PHP-Fusion, Wordpress, Symfony, PHP-Nuke, Post-Nuke
Technologie: PHP (Symfony3-4), SQL, JS (JQ), XML, XHTML, HTML5, CSS3, SCSS, SASS, C, C++, C# Zawód: Full-Stack Developer z naciskiem na Backend You live once, but if You do it right, once is enough. |
|
|
Bogver |
Dodany dnia 02.03.2014 14:22:02
|
Firma, na której mam hosting zmieni?a mi czas wykonywania pliku do 30 minut. Niestety, próbowa?em wrzuci? plik 11,67MB i niestety nadal mam to samo. Wrzuca si? plik, dochodzi do ko?ca, od?wie?a stron? i mam tak, jakby tego pliku wcale nie wrzuci?o. Ok, mog? dodawa? pliki te du?e przez FTP na stron?, jednak?e nikt z userów równie? nie b?dzie móg? doda? ?adnego wi?kszego pliku ni? 10MB z powodu tych czasów. Gdzie? jeszcze si? je ustawia ? Pozdrawiam Edytowane przez Bogver dnia 02.03.2014 14:31:10 |
|
|
bogdan |
Dodany dnia 02.03.2014 15:02:13
|
![]() Ekspert ![]() Postów: 2451 Pomógł: 164 ![]() Data rejestracji: 21.07.2009 12:55 |
Patrzy?e? tak jak mówi?em w "Zaawansowanych ustawieniach PHP":
bogdan dodał/a następującą grafikę:
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. ![]() |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 02.03.2014 19:41:47
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Zawsze mo?esz skorzysta? z UploadFTP, dost?pnego w dziale modyfikacji.
Jestem jaki jestem
![]() |
|
Przejdź do forum: |