ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Update z v6.01.6 do v7
AmealC
Nie wiem co mam zrobi?... szuka?em poradników tutaj ale nie znalaz?em nikogo kto updatowa?by z v5 wy?ej (ewentualnie nie jest to na moj? g?ow?). Mam polsk? wersj? na swojej stronie internetowej i najlepiej chcia?bym zainstalowa? tego Core PL v7 najnowszego, ale nie mam poj?cia jak to zrobi?, gdy? na v7 mog? chyba tylko z v6 a znów na v6 mog? z v5 i v5.10 a dla swojej wersji nie mog? znale??. Móg?by mi kto? w miar? prosty sposób wyt?umaczy? jak si? do tego zabra? i sk?d wszystko wzi???

Dodam jeszcze histori? dlaczego owa strona jest w wersji v5: otó? strona by?a odzwierciedleniem radia internetowego dla graczy pewnej gry (reklamy nie b?d? robi? bo to nie o to chodzi), wtedy by?em prezenterem i w 2011 upad?o i od tego czasu strona sta?a w miejscu. Teraz pragn? reaktywowa? dzia?alno??, zdoby?em wszystkie dane itp, no ale ?eby móc co? wi?cej zdzia?a? potrzebuj? updatowa? najlepiej jak najwy?ej.

Prosz? o szybk? pomoc.
Kontaktowa? si? mo?na poza forum te? na gg (co bardziej te? preferuje w razie tzw. "szybkich pyta?"Wink39273402

Z góry dzi?kuj? za odpowied?
Edytowane przez AmealC dnia 23.07.2014 12:06:51

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:37:52
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Vanko
1. Zrobi? kopie bazy danych wersji v6.
2. Zainstalowa? najnowsz? wersje PHP-Fusion.
3. Przerobi? tabele i wiersze bazy danych v6 tak aby by?y jak w v7.
4. Przerobione tabele wgra? i sprawdza? czy wszystko jest okej.
5. Zmieni? kodowanie hase? - Najlepiej wygenerowa? nowe has?a i wys?a? u?ytkownik? na email.
6. Gotowe.

http://skyde.pl
Pieka
Prosz? poda? wersj? PHP-Fusion, a nie PHP.
Wszystko powinno pisa? w PA strony.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
AmealC
Faktycznie... my?la?em ?e to tamto jest... v6.01.6
Mój b??d....

W razie czego mam skopiowane wszystkie pliki na dysk.

Jak mam ten oryginalny plik upgrade.php to w PA w aktualizacji pisze mi ?e nie mam ?adnych aktualizacji dost?pnych... To jak to zrobi? ?eby zaktualizowa? do v7?

krystian1988
Musisz wszystkie wersje po?ci?ga? i po kolei aktualizowa? Smile czyli jednym s?owem ca?y dzie? bawienia si? w update Smile
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

AmealC
Tak?e updatowa?em ju? do "PHP-Fusion 6.01.9 v4.11" Teraz jak zrobi? z tego v7?
Edytowane przez AmealC dnia 23.07.2014 12:07:50

Pieka
Posiadasz EF, a nie PF. Przeczytaj oba tematy dotycz?ce przej?cia z EF do PF, a dopiero pó?niej bierz si? za aktualizacj?.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl