Zobacz temat
Integracja PHP-Fusion z IPB
|
|
inspektor |
Dodany dnia 16.02.2006 20:56:09
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 9 Data rejestracji: 25.12.2005 14:47 |
Czy kto? podj??by sie integracji PHP-Fusion z IPB? Ewentualnie przeniesienia postów i userów z PNPHPBB2 (na postnuke) na forum IPB lub forum oryginalne PHP-fusion? Jaki by?by koszt takich prac (mniej wi?cej)? Kontakt przez e-mal: [mail][/mail] |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 07.09.2025 06:36:48
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 16.02.2006 21:01:39
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
inspektor napisa?/a: Czy kto? podj??by sie integracji PHP-Fusion z IPB? Mam nadzieje, ze zartujesz? Wysililes sie przynajmniej troszke i kliknales w szukaj? Nie mowie juz o wpisaniu w niej IPB, bo to byloby zbyt wiele... http://php-fusion...post_16437 Prosze kontynuowac w podanym temacie! Edytowane przez Pieka dnia 16.02.2006 21:13:48 Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
inspektor |
Dodany dnia 17.02.2006 04:14:59
|
Nie ?artuj?. Temat forum wyra?nie sugeruje, ?e w tym miejscu szukamy kogo?, kto za wynagrodzeniem wykona jakie? zlecenie - chocia?by mia?oby ono dotyczy? najprostszej czynno?ci opisanej nawet kilkakrotnie i ?opatologicznie... Nie ka?dy u?ytkownik CMS umie (chce, ma czas - niepotrzebne skre?li?) "grzeba?" w kodach czy plikach i jak s?dzi?em, w?a?nie dla takich klientów za?o?one jest to forum. Je?eli tak nie jest - przepraszam. Prosz? jednak w tym przypadku zmieni? jego nazw? - jest myl?ca. Dzi?kuj? za link - niestety - zawarte tam informacje nie wyczerpuj? zakresu prac jakie chcia?em wykona? - nie rozwi?zuj? wi?c tak?e moich problemów zw?aszca, ?e napisano wteamcie do którego poda?e? link: php-fusion nie jest zintegrowane z IPB i nie ma takiej opcji. Moja modyfikacja jedynie synchronizowa?a oba skrypty w ramach u?ytkowników I na koniec: aktualnie mam stron? w PNuke. Zastanawiam si? nad przej?ciem do PHP-FUSION. Po takiej odpowiedzi zastanawiam si? "bardziej". Bo co jak co - mo?na nie wiedzie?, nie umie? czy nie chcie?, ale ?yczliwo?? dla innych powinna by? cech? ambiwalentn? ka?dego administratora a superadministratora - tym bardziej. Na co dzie? od marudzenia mam ?on? i szefa... Czy naprawd? mam kontynuowa? w podanym temacie? Jak umieszcz? tam propozycj? zlecenia wykonania pracy za kas?, to b?dzie pewnie mój ostatni post i wyzyta tutaj - i bynajmniej nie dlatego, ?e nie b?d? chcia? ![]() Pozdrawiam. Edytowane przez inspektor dnia 17.02.2006 04:25:55 |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 17.02.2006 19:55:55
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
No tak, masz racje. Przemysle sprawe ewentualnej degradacji samego siebie. Jednak gdybys przeczytal uwaznie swoj temat, to zapewne doszedlbys do wniosku, ze pytanie w nim zawarte odnosi sie do ogolnej mozliwosci zwiazania obu skryptow. Moze nastepnym razem postarasz sie byc bardziej wylewny w opisie "sprawy" zamiast pozniej robic to w komentarzu czyjegos posta. Poza tym bedzie mi bardzo przykro jesli przez niedomowienia zrezygnujesz z tak dobrego CMS'a jakim niewatpliwie jest PHP-Fusion. Jesli poczules sie urazony moimi slowami, to przepraszam. Nigdy nie bylo to moim zamiarem. Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
stamp |
Dodany dnia 04.03.2006 14:56:03
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 29 Data rejestracji: 10.10.2005 14:56 |
Ja przerabiam skrypty IPB -> PHP-Fusion i na odwrót ![]() |
|
|
inspektor |
Dodany dnia 25.03.2006 07:57:16
|
stamp napisa?/a: Ja przerabiam skrypty IPB -> PHP-Fusion i na odwrót ![]() Prosz? o kontakt na [mail][/mail] Wys?a?em zapytanie na PW i maila - ale cisza... |
|
Przejdź do forum: |