ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,363
Najnowszy użytkownik: MamaImelda

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

sonar
20.06.2022 01:54:30
Boże, jak mnie tu długo nie było Smile

khaman
19.06.2022 20:53:38
Pieka ty uważaj, jeszcze się tu zadomowisz Smile

Pieka
19.06.2022 15:01:24
Wink

khaman
19.06.2022 03:02:38
Korul piłeś, nie pisz, polecam Smile

krystian1988
18.06.2022 09:21:02
Strona dla społeczności pf. Brak zainteresowania społeczności = umieranie.

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Popup na stronie
Reyn
To coś słabo szukałeś, http://www.php-fu...d_id=26633.
 
konfiteor
A nie w lewym górnym rogu? TopBar ?
 
http://konefal.net
dawid96
Dzięks ReynSmile
Edytowane przez Pieka dnia 08.03.2010 18:33:43
 
Angius
A ja mam takie pytanko (to a'propos mojego tematu "pomocnik rejestracji"Wink. Jak wstawić popup tak, żeby nie wyświetlało się nowe okno przeglądarki, a sama grafika? Chodzi mi o takie coś, jak właśnie rozmaici "doradcy" w grach via www. Tylko prostsze - sam obrazek w *.png Smile
//Angius
 
http://www.incantator.cba.pl
Se3a
Chodzi mi o taki motyw jak jest przedstawiony w poniższym linku.
http://blogujtera...up-na.html

Zamiast tego chciałbym jednakże abym w tym okienku mógł dodać filmik z youtube(oczywiście jak coś to rozmiar okienka ustawić na taki jak ma obecny najwyższy standard HD w filmikach youtube. Chodzi oczywiście o zmodyfikowanie kodu pod PHP-Fusion v7. I następnie gdzie to muszę dodać czy w indexie czy theme

Z góry dzięki za pomoc. PIONA


PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - bogdan 08.10.2013 20:11
 
http://koninskirap.pl
piotrek199214
Trzeba dorzucić do pliku stules.css kod:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

następnie musisz utworzyć plik JavaScrpit i umieścić go header.php strony, aby odwoływał się do tego skryptu.
Zostaje ci umieszczenie kodu:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
,
który wrzucasz tam gdzie ma się wyświetlić uruchomienie tej funkcji, link, czy z automatu.

Pozdrawiam
Pomogłem Ci? Wystarczy podziękować i oznaczyć post jako pomocny pomogl[1]_1.png
Tanie tworzenie wtyczek, masz problem napisz.
 
www.piocom.eu
markgry
Czytam wpis i próbuję skrypt zaproponowany przez ador74 zaadoptować na swojej stronie.
Niestety mi to nie działa - wklejałem kod do news.php. Mam wersję v6.01.18.
Chciałbym uzyskać możliwość wyświetlania przygotowanych obrazów podobnie jak na stronie http://www.miastk...
Może kolega będzie mi w stanie pomóc?;)
Pozdrawiam!
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl