Zobacz temat
|
[Zlecenie] Przerobienie/Zakodowanie Thema
|
|
| kura100214 |
Dodany dnia 08.01.2015 13:40:03
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 60 Pomógł: 1 Ostrzeżeń: 1 v7.02.07Data rejestracji: 21.11.2010 11:53 |
Radio Mic-Fm Witam, mam pro?b? (niestety nie jestem w stanie zap?aci? poniewa? na stron? zabrak?o funduszy ) Wi?c tak ja i moi znajomi postanowili?my za?o?y? radio internetowe radio to b?dzie s?u?y?o parafi? maria?skim (tak radio zwi?zane z tematyk? ko?cio?a jednak zrobione przez m?odych dla m?odych) Jak wspomnia?em b?dzie to m?odzie?owe radio oczywi?cie b?dzie wszystko zrobione legalnie ZAIKS itd. itd. ale niestety nawet po porozumieniu z parafi? co do funduszy wyliczyli?my ?e zabraknie nam na szablon strony a chcia?bym aby to by?o postawione na PHP-Fusion poniewa? jest to prosty i wygodny w obs?udze CMS Je?eli znalaz?aby si? osoba która by?aby w stanie zakodowa? szablon za darmo b?dziemy bardzo wdzi?czni wpad? mi w oko fajny schemat (zdj?cie poni?ej):![]() Chodzi o sam uk?ad kolorystka te? niebieska jednak zale?y nam na tym aby strona by?a dla m?odzie?y i nie tylko wi?c nie powinna by? a? tak przesadzona (cukierkowa) i zale?y nam na jaki? fajnych statystykach nawet sama grafika która by pasowa?a do ca?ego wygl?du strony Nazwa radia to Mic-Fm wi?c taki napis w logo powinien si? znale?? Z góry bardzo dzi?kuj? za pomoc mam nadziej?, ?e kto? nam pomo?e. Bardzo prosz? o kontakt na priv
Edytowane przez kura100214 dnia 08.01.2015 16:52:44 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 25.10.2025 07:51:47
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Przejdź do forum: |

) Wi?c tak ja i moi znajomi postanowili?my za?o?y? radio internetowe radio to b?dzie s?u?y?o parafi? maria?skim (tak radio zwi?zane z tematyk? ko?cio?a jednak zrobione przez m?odych dla m?odych) Jak wspomnia?em b?dzie to m?odzie?owe radio oczywi?cie b?dzie wszystko zrobione legalnie ZAIKS itd. itd. ale niestety nawet po porozumieniu z parafi? co do funduszy wyliczyli?my ?e zabraknie nam na szablon strony a chcia?bym aby to by?o postawione na PHP-Fusion poniewa? jest to prosty i wygodny w obs?udze CMS
Je?eli znalaz?aby si? osoba która by?aby w stanie zakodowa? szablon za darmo b?dziemy bardzo wdzi?czni