Zobacz temat
Panel u?ytkownika
|
|
hans |
Dodany dnia 23.06.2016 00:39:28
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 5 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 22.06.2016 23:43 |
Witam Panowie problem mam taki. Chcia?bym ?eby kolorki grup pozosta?y bez zmian a w publicznym profilu u?ytkownika nikt poza adminem nie widzia? do jakich grup nale?y dany user. Korzystam z tego skryptu i jestem bardzo zadowolony cho? to jedno by si? przyda?o i co za tym idzie jeszcze w jednym miejscu u?ytkownicy nie powinni po klikni?ciu widzie? rang czyli w li?cie userów. Sam niestety jestem za cienki ?eby sobie z tym poradzi?... PHP-Fusion 7.02.07 [PL-EN] Jestem ca?kiem zielony stronk? "dosta?em" po go?ciu który nie ma teraz czasu a ten drugi admin zna si? tylko na androidzie. Wczytuj?c si? troch? w Wasze forum doszed?em do wniosku ?e mog?o by te? tak by? ?eby oprócz adminów nikt nie móg? otworzy? publicznego profilu. Niestety tego te? sam nie potrafi? zrobi? je?li macie czas pomó?cie. Jeszcze ma?e pytanie gdzie w??cza si? t? informacj? od moderatora o przesuni?ciu posta? Nie znalaz?em na forum... Po??czony z 01 lipiec 2016 10:34: Czy?by nikt z tych kumatych nie zagl?da? ju? na to forum czy mo?e laikom to szkoda czasu ?eby odpisa?... Jedynie moderatorzy w pe?nej gotowo?ci sortuj? tematy PW od moderatora:
Edytowane przez hans dnia 01.07.2016 10:34:36 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 06.09.2025 14:32:26
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |