ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » B??dy i korekty
 Drukuj temat
B??d w odczytaniu artyku?u
hajle
Witam mam problem z odczytywaniem Artyku?ów a mianowice po stworzeniu Kategori iw po wpisaniu do niego artyku?u wszystko jest dobrze. Gdy próbuje otowrzy? artyku? wchodz?c Artyku?y / Kategoria / Krótki opis / Artyku? <--- i w tym momencie gdy chce odtworzy? wywala mi b??d:

Fatal error: Call to undefined function: render_article() in /var/www/sites/yoyo.pl/r/a/radiomaria/readarticle.php on line 47

Z góry dzi?kuje je?li znajde tu odpowied? na mój b??d.

www.maria-now.go.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 13:26:35
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
crasch
Podaj adres strony to zobaczymy Wink.

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

hajle
Adres strony:

http://www.radiom...

www.maria-now.go.pl
crasch
Ale? ona d?ugo sie wczytywa?a ;]. Na pocz?tek nadgraj plik readarticle.php. Nawet nie chce mi sie do artyku?ów wchodzi? - to chyba by mi rok zaj??o Wink. Tak wi?c zrób to co Ci napisa?em i napisz jakie efekty.

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

hajle
Nadpisa?em readarticle.php. ale nic to nie pomog?o ?ciagn??em nawet nowe pliki css ale to te? nic nie pomog?o.

Niestety jeszcze nie jestem na tyle zdolny ?eby odrazu kupi? sobie serwer Pfft próbowa?em tez za?o?y? php fusion na 60free.ovh.org ale nie wychodzi?o mi wi?c znalaz?em yoyo.pl ?ó?wi serwer Wink

www.maria-now.go.pl
SebaZ
bed? ?adne efekty bo na pierwszy rzut oka widac ze brak jest skórki na serwerze a razcej jest niekompletna, poniewa? w pliku theme.php nie jest zdefiniowana funkcja render_article i to ca?y problem

a co do ?adowania sie strony to masakra - we? se serwr zmie? bo nikt na ta strone nie wejdzie
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

hajle
SebaZ masz racje ! bo zmienia?em funkcja render_article ale potrzebowa?em zmieni? t? funkcje dla nie jakiego dzia?u Premiera Sad Je?li zmienie na orginaln? funkcje to z koleji Dzia? Premiery nie b?dzie mi dzia?a? Sad

Je?li macie jakies inne rozwi?znie to b?de wdzi?czny je?li nie no to có? b?de musia? wybra?.

Dzi?ki za zaintersowanie i chc?ci ju? doszed?em do problemu ju? jest wszystko w porz?dku

Php Fusion nie inaczej bo jest Git
Edytowane przez hajle dnia 21.02.2006 20:24:45

www.maria-now.go.pl
Pieka
hajle napisa?/a:
SebaZ masz racje ! bo zmienia?em funkcja render_article ale potrzebowa?em zmieni? t? funkcje dla nie jakiego dzia?u Premiera Sad Je?li zmienie na orginaln? funkcje to z koleji Dzia? Premiery nie b?dzie mi dzia?a? Sad

Je?li macie jakies inne rozwi?znie to b?de wdzi?czny je?li nie no to có? b?de musia? wybra?.

Dzi?ki za zaintersowanie i chc?ci ju? doszed?em do problemu ju? jest wszystko w porz?dku

Php Fusion nie inaczej bo jest Git

Ty nie masz zmieniac istniejacej "funkcji", tylko ja skopiowac, przerobic i dodac.
Czytales install tego moda?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
SebaZ
nazwa funkcji to moze byc jaka sie chce (ale w miarach razs?dku) i nie musisz zmienia? oryginalnej render_article - wystarczy skopiowa? jak pieka pisze i dac nazw np. render-premiery czy jako? tak - potem pozmienia? odwo?anai do niej
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

hajle

Tak przeczyta?em ale dopiero za drugim razem zrozumia?em ?e trzeba poni?ej funkcji (function render_article) wklei? funkcje premiery (function render_premier) a nie zamienia? je ze sob?.

Ju? napisa?em ?e wszystko jest ju? w porz?dku. Nie by?a to winna techniczna tylko moja na usprawiedliwienie to za bardzo si? rozp?dzia?em bo naprawde fusion jest rzecz? dobr? i sprawn? wi?? lecia?em szybko szybko no i si? zatrzyma?em na tym b??dzie w moim wykonaniu Ju? wszytsko dzia?a Premiery i Artyku?y.

Pozdrawiam

www.maria-now.go.pl
Pieka
hajle napisa?/a:

Tak przeczyta?em ale dopiero za drugim razem zrozumia?em ?e trzeba poni?ej funkcji (function render_article) wklei? funkcje premiery (function render_premier) a nie zamienia? je ze sob?.

Ju? napisa?em ?e wszystko jest ju? w porz?dku. Nie by?a to winna techniczna tylko moja na usprawiedliwienie to za bardzo si? rozp?dzia?em bo naprawde fusion jest rzecz? dobr? i sprawn? wi?? lecia?em szybko szybko no i si? zatrzyma?em na tym b??dzie w moim wykonaniu Ju? wszytsko dzia?a Premiery i Artyku?y.

Pozdrawiam

Najwazniejsze, ze wszystko dziala Smile
Zamykam.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl