ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 30

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » B??dy i korekty
 Drukuj temat
du?y problem -- grubo
HeL
B??d serwera!

Serwer napotka? b??d wewn?trzny i nie jest w stanie zrealizowa? twojego ??dania. Serwer jest przeci??ony lub napotka? na b??d w skrypcie CGI.
Error 500
60free.ovh.org
Wed Feb 22 15:01:43 2006

to mi wy?wietla jak próbuje wbi? na stronke

czy kto? mo?e pomóc??? PROOOOSZE

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 18:04:38
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Tu si? nie supportuje serwerów, tu si? Supportuje Fusion'a. Wal do Adminów ovh... innymi s?owy id?c do mleczarza po mleko, nie rz?daj aby Ci sprzeda? pluszowego misia
as

HeL
no tak ale ten wy?wietlany tekst odnosi sie do serwera? bo ja wogóle nie kumam co tu pisze... jak by? móg? to chocia? mi to zinterpretuj ?ebym tak mniej wi?cej wiedzia? o co chodzi w tych wy?wietlanych s?owach... np serwer napotka? b??d wewn?trzny.. czy chodzi tu o zawarto?? stronki czy o to ?e np ovh nie dzia?a tak jak powinno... takiej odpowiedzi oczekuje...

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
5.3. Dlaczego wchodz?c na stron? otrzymuj? b??d 500 - 'Server Error' powrót
Je?eli wchodz?c na stron? otrzymujesz komunikat o b??dzie wewn?trznym serwera, nale?y sprawdzi? czy w katalogu zawieraj?cym plik do którego si? odwo?ujemy nie ma pliku '.htaccess'. Je?eli nie u?ywamy pliku '.htaccess' nale?y go po prostu usun?? lub wyczy?ci?. Dozwolone opcje 'override' dla pliku '.htaccess' to opcje z grupy 'AuthConfig' oraz 'FileInfo'.
Prosz? równie? pami?ta?, ?e plik '.htaccess' jest plikiem ukrytym i w wi?kszo?ci klientów FTP nie jest standardowo widoczny. Prosz? prze??czy? klienta FTP w tryb pokazywania plików ukrytych i dopiero wtedy sprawdzi?, czy nie ma niepotrzebnego pliku '.htaccess'.
to jest jedno z faq Twojego serwera chcesz na nim pracowa? zobacz jego forum tam nawet jest dzia? po?wi?cony fusion i faq-wcale nieg?upie.
Edytowane przez wlodekp dnia 22.02.2006 16:39:54

wlodekp.europa.pl
as
No to? go wyr?czy? cho? przeca powiedzia?em mu aby uda? si? do Adminów ovh. Lepiej by?o mu pokaza? TO. Tam @Pieka daje popali? takim leniom jak ~Hel. Innymi s?owy mo?esz ~Hel dalej leserowa? i marudzi?, a wszystko dostaniesz tu na tacy...
as

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Masz ca?kowit? racj? @as ju? si? nie wyrw?-ale krew mnie zalewa-?e dalej b?dzie mordowany ten temat

wlodekp.europa.pl
HeL
dzi?ksik wszystkim tylko prosze sie nie stresowa?. ja tak zawsze ;]...

HeL
na prawde dzi?ki ten jeden plik narobi? tyle zamieszania, ?e chyba mi serwer wy??cz?... bo opiepsz?em ovh równo

Pieka
HeL napisa?/a:
na prawde dzi?ki ten jeden plik narobi? tyle zamieszania, ?e chyba mi serwer wy??cz?... bo opiepsz?em ovh równo

No, to teraz czas na nas...
Po pierwsze pytasz o rzeczy, ktore nie dotycza w zaden sposob Fusiona.
Po drugie zadajesz pytania bez szukania, do tego na tematy, ktore zostaly juz poruszone, zweryfikowane i rozwiazane.
Po trzecie piszesz posta pod postem, wiec albo poprawisz swoje zachowanie, albo...
Temat zamykam!

P.S. Teraz zauwazylem, ze temat jest co najmniej idiotyczny, wiec... Po czwarte, staraj sie tytuowac z sensem.
Edytowane przez Pieka dnia 22.02.2006 21:03:30
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl