Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.
jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o
jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu
Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.
Nasza strona u?ywa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Wi?cej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatno?ci.
Aby strona dzia?a?a poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Dzie? dobry, nieoczekiwanie pojawi? mi si? problem na mojej stronie.
Niestety przesta?y mi dzia?a? linki zwi?zane z dzia?aniem Admina. Mog? zalogowa? si? na stron? i wylogowa?, niestety klikni?cie w link np. Panel Admin lub inny link (Unactivated Members,submission)który przekierowuje do panel admin nie dzia?a i nie otrzymuj? ?adnego b??du. Nie mia?em ?adnych zmian w bazie, zmian serwera itp.
Przeszukuj?c forum znalaz?em w?tki i rozwi?zania z problemem zalogowania, nie znalaz?em podobnej sytuacji do mojej. Czy kto? spotka? si? z takim problemem? W jaki sposób mog? dosta? si? do PA.