Zobacz temat
Jak za pomocą linku wyświetlić podgląd strony.
|
|
Zbigniew@ |
Dodany dnia 11.01.2023 12:12:04
|
![]() Początkujący ![]() Postów: 135 Pomógł: 13 Ostrzeżeń: 1 ![]() Data rejestracji: 07.03.2021 11:36 |
Jak za pomocą linku wyświetlić podgląd strony. Nie mam na myśli takiego linku .Ponieważ to nie działa. Chciałem na własnej stronie wstawić link do podglądu innego pliku , który znajduje się na moim serwerze. Brakło mi pomysłu jakie słowa wpisać w wyszukiwarkach aby znaleźć taki skrypt.Widzieć widziałem takie coś na innych stronach ale w tej chwili nie mogę odnaleźć. Może przynajmniej ktoś zaproponuje hasła jakie wpisać w wyszukiwarkach. Edytowane przez Zbigniew@ dnia 11.01.2023 12:25:16 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 18.04.2025 16:26:46
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
adi |
Dodany dnia 11.01.2023 17:03:25
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 377 Pomógł: 42 ![]() Data rejestracji: 18.03.2005 10:39 |
Witam nie bardzo kumam słowa podgląd, ale chyba chodzi ci o thumbsniper widziałem wtyczka do wordpresa https://wordpress...umbsniper/ może uda ci się przerobić i do końca nie wiem czy to działa bo nie posiadam wp Pozdro. |
|
|
Zbigniew@ |
Dodany dnia 11.01.2023 19:47:42
|
![]() Początkujący ![]() Postów: 135 Pomógł: 13 Ostrzeżeń: 1 ![]() Data rejestracji: 07.03.2021 11:36 |
No właśnie zrozumiałem iż szukałem 2 dni , pod niewłaściwymi hasłami . Mówiąc o podgląd strony www miałem na myśli podgląd HTML. Czyli coś takiego . Chciałem zrobić dla własnego użytku konwerter i działa . Mianowicie usuwa wszelkie rodzaje przestarzałe znaki . Które były normalne w HTML4. Plik który chce uruchomić do podglądu znajduje się pod linkiem. :D Tak zwany konwerter Ale jeszcze oprócz tego nie mogę sobie poradzić z takim skryptem. Który ma za zadanie wysłać na komputer ten podgląd . Mimo iż wpisuje poprawnie tam gdzie ma być katalog katalog , a gdzie plik to plik . a nadal pojawia się komunikat iż nie może odnaleźć pliku . Jedynie co mogłem zrobić to wsadziłem do jednego pliku podgląd i to automatyczne wysyłanie pliku i wysyła razem z opisem błędu. Po edycji Znalazłem jedną metodę i działa . Na wyświetlenie zawartości do skopiowania na stronie. Jeszcze aby zadziałał skrypt wysyłający na komputer . Edytowane przez Zbigniew@ dnia 11.01.2023 20:59:57 |
|
|
adi |
Dodany dnia 11.01.2023 22:15:53
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 377 Pomógł: 42 ![]() Data rejestracji: 18.03.2005 10:39 |
Witam tak zamotałeś że teraz tym bardziej nie wiem o co chodzi, ale ja to może jestem za tępy ![]() Plik wykona się i tak bez znaczników jako zwykłe podgląd a jak dodasz funkcje pobierania go to go zapisze w całości, ale jak już pisałem wyżej jestem za mało rozgarnięty i czegoś może nie rozumiem ![]() |
|
|
Zbigniew@ |
Dodany dnia 12.01.2023 19:58:31
|
Sam tego nie rozumiem . Nie wiem jak ale działa .Ale działa. Zrobiłem obecni tak aby plik PHP który miał wysyłać na komputer klienta tekst sformatowany który wcześniej sobie wkleił . Obecnie wysyła sam siebie jako plik .txt Mimo iż jest plikiem .PHP. Również dobrze można wpisać HTML i wyśle samego siebie jako HTML. razem z tekstem sformatowanym .Jedynym problemem są u dołu napisy o błędach . Plik który wysyła tekst wygląda tak . Plik który dociera na komputer wygląda tak . |
|
Przejdź do forum: |