Zobacz temat
|
Jak za pomoc? linku wy?wietli? podgl?d strony.
|
|
| Zbigniew@ |
Dodany dnia 11.01.2023 12:12:04
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 138 Pomógł: 13 Ostrzeżeń: 1 v9.03.80Data rejestracji: 07.03.2021 11:36 |
Jak za pomoc? linku wy?wietli? podgl?d strony. Nie mam na my?li takiego linku .Poniewa? to nie dzia?a. Chcia?em na w?asnej stronie wstawi? link do podgl?du innego pliku , który znajduje si? na moim serwerze. Brak?o mi pomys?u jakie s?owa wpisa? w wyszukiwarkach aby znale?? taki skrypt.Widzie? widzia?em takie co? na innych stronach ale w tej chwili nie mog? odnale??. Mo?e przynajmniej kto? zaproponuje has?a jakie wpisa? w wyszukiwarkach. Edytowane przez Zbigniew@ dnia 11.01.2023 12:25:16 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 20:09:55
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| adi |
Dodany dnia 11.01.2023 17:03:25
|
|
Bywalec ![]() Postów: 377 Pomógł: 42 v7.02.07Data rejestracji: 18.03.2005 10:39 |
Witam nie bardzo kumam s?owa podgl?d, ale chyba chodzi ci o thumbsniper widzia?em wtyczka do wordpresa https://wordpress...umbsniper/ mo?e uda ci si? przerobi? i do ko?ca nie wiem czy to dzia?a bo nie posiadam wp Pozdro. |
|
|
|
| Zbigniew@ |
Dodany dnia 11.01.2023 19:47:42
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 138 Pomógł: 13 Ostrzeżeń: 1 v9.03.80Data rejestracji: 07.03.2021 11:36 |
No w?a?nie zrozumia?em i? szuka?em 2 dni , pod niew?a?ciwymi has?ami . Mówi?c o podgl?d strony www mia?em na my?li podgl?d HTML. Czyli co? takiego . Chcia?em zrobi? dla w?asnego u?ytku konwerter i dzia?a . Mianowicie usuwa wszelkie rodzaje przestarza?e znaki . Które by?y normalne w HTML4. Plik który chce uruchomi? do podgl?du znajduje si? pod linkiem. :D Tak zwany konwerter Ale jeszcze oprócz tego nie mog? sobie poradzi? z takim skryptem. Który ma za zadanie wys?a? na komputer ten podgl?d . Mimo i? wpisuje poprawnie tam gdzie ma by? katalog katalog , a gdzie plik to plik . a nadal pojawia si? komunikat i? nie mo?e odnale?? pliku . Jedynie co mog?em zrobi? to wsadzi?em do jednego pliku podgl?d i to automatyczne wysy?anie pliku i wysy?a razem z opisem b??du. Po edycji Znalaz?em jedn? metod? i dzia?a . Na wy?wietlenie zawarto?ci do skopiowania na stronie. Jeszcze aby zadzia?a? skrypt wysy?aj?cy na komputer . Edytowane przez Zbigniew@ dnia 11.01.2023 20:59:57 |
|
|
|
| adi |
Dodany dnia 11.01.2023 22:15:53
|
|
Bywalec ![]() Postów: 377 Pomógł: 42 v7.02.07Data rejestracji: 18.03.2005 10:39 |
Witam tak zamota?e? ?e teraz tym bardziej nie wiem o co chodzi, ale ja to mo?e jestem za t?py znaczy masz plik php chcesz by si? pokaza? bez znaczników, ale po klikni?ciu zapisa? si? na komputerze jako ca?y plik php tylko nie bardzo wiem jaki to ma cel, ale ka?dy ma jakie? fanaberie.Plik wykona si? i tak bez znaczników jako zwyk?e podgl?d a jak dodasz funkcje pobierania go to go zapisze w ca?o?ci, ale jak ju? pisa?em wy?ej jestem za ma?o rozgarni?ty i czego? mo?e nie rozumiem ![]() |
|
|
|
| Zbigniew@ |
Dodany dnia 12.01.2023 19:58:31
|
|
Sam tego nie rozumiem . Nie wiem jak ale dzia?a .Ale dzia?a. Zrobi?em obecni tak aby plik PHP który mia? wysy?a? na komputer klienta tekst sformatowany który wcze?niej sobie wklei? . Obecnie wysy?a sam siebie jako plik .txt Mimo i? jest plikiem .PHP. Równie? dobrze mo?na wpisa? HTML i wy?le samego siebie jako HTML. razem z tekstem sformatowanym .Jedynym problemem s? u do?u napisy o b??dach . Plik który wysy?a tekst wygl?da tak . Plik który dociera na komputer wygl?da tak . |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

znaczy masz plik php chcesz by si? pokaza? bez znaczników, ale po klikni?ciu zapisa? si? na komputerze jako ca?y plik php tylko nie bardzo wiem jaki to ma cel, ale ka?dy ma jakie? fanaberie.