ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
MOD - PersonalPage
Shaolin
MOD PersonalPage | Autor: uaqboost | wersja: 1,6

Opis:
Jest to infusion umo?liwiaj?ce u?ytkownikom stworzenie swojej prywatnej strony w Twoim serwisie.

Instalacja:

1. Wejd? do katalogu fusion_languages w katalogu PHP-Fusion na serwerze i sprawd?, jak? nazw? nosi folder zawieraj?cy aktualnie u?ywany folder j?zykowy (jesli u?ywacie j?zyka polskiego, zak?adam, ?e b?dzie to "polish" lub "polski" ) i zmie?cie nazw? pliku j?zykowego infusion Personal Page (lang/Polski.php) tak, aby obie nazwy by?y identyczne (nazwa pliku j?zykowego powinna zaczyna? sie wielk? liter?.

Przyk?ad:

Folder: polski Plik: Polski.php
Folder: polish Plik: Polish.php
Folder: blabla Plik: Blabla.php

Nast?pnie umie?? folder personal_page w katalogu z infusions (domy?lnie fusion_infusions) na serwerze oraz zainstaluj wtyczk? poprzez zarz?dzanie wtyczkami w panelu admina.

Reszt? opcji mo?esz ustawi? poprzez panel zarz?dzania Personal Pages w panelu admina.

Shaolin dodał/a następującą plik:
personal_page[18].rar [10.93kB / 445 Pobrane]

Edytowane przez Shaolin dnia 30.12.2004 19:47:31

W?cibski Go??
Dodany dnia 07.09.2025 02:18:52
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
zer0
Je?li komukolwiek by nie dzia?a? pkt. nr. 1, to mo?e ?ci?gn?? gotowca i nic nie trzeba kombinowa?, a panel jest po polsku.

PS. Sorry za wnik w source... Wink

From respect: ww.old
zer0 dodał/a następującą plik:
personal_page_PL[19].zip [13.69kB / 472 Pobrane]

www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency

brasil
Wszystko pi?knie, tylko nie bardzo wiem w jaki sposób u?ytkownik mo?e stworzy? swoj? prywatn? stron? w moim serwisie. Bez problemów uda?o mi si? zainstalowa? t? wtyczk?, nast?pnie doda?em kategori?, ale ani w panelu admina, ani te? w panelu u?ytkownika nie ma mo?liwo?ci dodania strony. Gdy klikam w link "Personal Pages" wy?wietla mi si? tylko dodana kategoria i informacja:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
i nic poza tym. By?bym bardzo wdzi?czny za jakie? informacje na ten temat, bo sam modu? jest niezwykle interesuj?cy. Pozdrawiam B).

szer
No w?a?nie. Mogliby?cie jakie? informacje jeszcze doda?. Bardzo mnie interesuje ten mod tylko ?e jak go ostatnio instalowa?em to niedzia?a?. Teraz te? spróbuje instaln??. Mam wersje 4.01

stalek
brasil napisa?:
Wszystko pi?knie, tylko nie bardzo wiem w jaki sposób u?ytkownik mo?e stworzy? swoj? prywatn? stron? w moim serwisie. Bez problemów uda?o mi si? zainstalowa? t? wtyczk?, nast?pnie doda?em kategori?, ale ani w panelu admina, ani te? w panelu u?ytkownika nie ma mo?liwo?ci dodania strony. Gdy klikam w link "Personal Pages" wy?wietla mi si? tylko dodana kategoria i informacja:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
i nic poza tym. By?bym bardzo wdzi?czny za jakie? informacje na ten temat, bo sam modu? jest niezwykle interesuj?cy. Pozdrawiam B).

Aby u?ytkownik mia? mo?liwo?? dodania strony musisz recznie doda? jeszcze jednego linka.
Np. W 5.0 wchodzisz w Panel admina i dalej Menu strony dodajesz linka

Nazwa: Dodaj swoj? stron?
URL: fusion_infusions/personal_page/personal_page.php

Teraz u?ytkownik klikaj?c w Dodaj swoj? stron? tworzy swoj? Personal Page.

:: Fjuczer_Null::

http://www.truciz...

www.trucizna.tk
kirer_pl
wszystko cacy strona dodana widoczny temat klikam by obejrzec a tu :
Parse error: parse error in /home/httpd/html/tarpan.netglob.com.pl/test/fusion_infusions/personal_page/view_personal_page.php on line 74
ot kuchnia co to jest?? ktosik wi??

nadmienie tylko ?e musia?em w?aczy? funkce automatycznie publikuj na tak bi jak by?o na nie to w publikowaniu nie pokazywa?a si? zadna prywatna strona do publikacji
a i na belce mam LAN_406 i czytelna nazwa kategoriiprzy przegl?daniu zawarto?ci danej kategorii

Edytowane przez kirer_pl dnia 10.02.2005 22:53:18
kurde stary - a gupi jak to mówi?
wziono? sie za php-fusiona poznawanie
http://tarpan.net.../index.php

www.de.molka.prv.pl
rafar
U mnie stronki si? "gdzie?" zapisuj?, ale je?li chce ogl?da?, to klikam w fusion_infusions/personal_page/ppages.php a tam jest napisane, ze ze zadna strona nie zostala dodana Sad

zer0
Polecam Arox'owi przeczytanie postu:
http://www.tekum....read_id=46

Pozdrawiam: ww.old
www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl