ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » B??dy i korekty
 Drukuj temat
Licznik postów
CMSman
Mam problem z licznikiem postów... otó? gdy pisze kolejnego posta, a potem go usuwam w profilu ca?y czas wy?wietla t? sam? liczb? postów, nawet po usuni?ciu posta. Jak lub co zrobi?, aby zmieni? warto?? liczby napisanych postów... albo co zrobi? aby prawid?owo liczy? liczb? postów... or jak wyczy?ci? liczb? postów. Gdzie i jak to mam zrobi?... jaka jest lokalizacja pliku *.php który zawiera takie informacje ?

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 05:38:39
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Mo?e knefel F5 na klawiaturze przywróci prawid?owo?? wy?wietlanych danych ???
as

CMSman
Nie... to nie to...

CMSman
Jestem zmuszony do napisania kolejnego postu pod poprzednim poniewa? (popzedni chyba zostal pomini?ty) nie widze tu chyba osoby kompetentnej, która mi pomo?e.

Wi?c jeszcze raz... czy kto? zna lokalizacje pliki *.php który zbiera informacje o napisanych postach? Czy kto? zna odpowied??

Arti79
Liczba postów napisana przez danego usera nie jest przechowywana w pliki .php tylko w bazie mysql, wi?c ?eby zmieni? lub wyczy?ci? ilo?? postów dla danego usera musisz zrobi? update na tabeli fusion_users dla pola user_posts, niestety jak na razie fusion nie ma takiej funkcjonalno?ci, ?eby po usuni?ciu posta zrobi? update dla pola user_posts Frown

www.akacje8.pl
sleepwalker
Kurcze... Zainstalowa?em sobie Inf - System Rang na Forum. Jak wiadomo ranga zale?y od ilo?ci postów... Tote? u?ytkownicy zacz?li bawi? si? w nabijanie postów Sad W porz?dku, ja je usuwam, ale ranga i liczba postów pozostaje niezmienna. Czy to jest wina tego, o czym mówicie?? I czy jest jaka? mo?liwo?? naprawy tego? Bo je?li nie to licznik postów a co za tym idzie System Rang jest bez sensu bo nie wskazuje prawid?owej ilo?ci postów...

Co o tym my?licie? Sad

http://almostunrealphotoblog.blogspot.com/
CMSman
Temat stary, wracam do niego po pó? roku, a problem nie znik?... jest na to jaki? mod? albo co??

as
Zaczynasz by? gorszy ni? dro?d?e... p?czkujesz tematy jak i one, a nie szukasz rozwi?za? na naszym Forum. Zdaje si?, ?e bez tygodniowego BANA nie uspokoisz si?. To ju? enty Twój temat za?o?ony dla byle bzdury... opanuj si? albo b?dziesz opanowany przez nas
as

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl