Zobacz temat
|
MOD Download z obrazkiem
|
|
| Maras |
Dodany dnia 03.01.2005 20:43:22
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 14 Data rejestracji: 24.11.2004 21:34 |
Próbowa?em edytowa? MOD z wersji 4 Fusiona, pododawa?em brakuj?ce linie w obu plikach download.php, mam ju? okienko na dodanie adresu z obrazkiem do pobieranego pliku ale gdy dodaje plik wyskakuje mi jaki? b??d: Fatal error: Call to undefined function: stripnut() in c:\program files\easyphp1-7\www\fusion 5\html\fusion_admin\downloads.php on line 36 i plik nie zostaje dodany, mo?liwe ?e jest to wina pliku z baz? sgl ale nie wiem co z nim zrobi?. Czy mo?e kto? mi w tym pomóc? Prze?l? pliki do downloadu jak b?dzie potrzeba sprawdzenia sk?adni. |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 25.10.2025 08:35:16
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Shaolin |
Dodany dnia 04.01.2005 19:22:00
|
|
Bywalec ![]() Postów: 888 Data rejestracji: 23.10.2004 14:59 |
http://www.php-fu...3268#20578 - tutaj znajdziesz odpowied?. Usu? co? zmodyfikowa? i tam masz wskazówki... ![]() Je?li nie mówisz po angielsku to nied?ugo postaram si? to przet?umaczy?, na narazie jednak pracuj? nad spolszczeniem kilku modów i nie bardzo mam czas . |
|
|
|
| Maras |
Dodany dnia 04.01.2005 19:48:14
|
|
Wielki dzi?ki za pomoc Shaolin, przeszuka?em wcze?niej to forum i nic nie znalaz?em, chyba jestem ?lepy. ![]() Owszem ten mod ma mo?liwo?? wstawiania obrazków, ale tylko jednego i obrazek jest pokazywany jako link do ?ci?ganego pliku i jest taki sam dla ka?dego z dodawanych plików, w modzie (MOD Download With Screen) do wersji 4 jest mo?liwo?? wstawiania obrazka jako np. screen z okna programu, mamy wtedy podgl?d na to co ?ci?gamy, a link do pliku jest tworzony z nazwy podanej w momencie dodawania pliku w panelu admina. Za ka?dym razem mo?emy wstawi? inny obrazek, który b?dzie odpowiada? danemu plikowi. |
|
|
|
| Maras |
Dodany dnia 05.01.2005 00:42:56
|
|
Po wnikliwym przestudiowaniu instrukcji instalacji, stwierdzi?em ?e pope?ni?em b??d. Nie doda?em poprostu nowych pó? w tabelach. Po poprawieniu tego b??du wszystko jest jak nale?y. Mam screen obok ?ci?ganego pliku tak jak chcia?em. Nowo?ci? jest natomiast przycisk do uruchamiania downloadu (mo?na sobie wstawi? dowolnego gifa jako przycisk). Wielkie PODZI?KOWANIA dla Shaolin za pomoc przy szukaniu tego moda. ![]() |
|
|
|
| Maras |
Dodany dnia 05.01.2005 01:32:26
|
|
Ale si? dzisiaj napracowa?em. Ale warto by?o, za??czam MOD Download With Screen do wersji 5 PHP Fusiona, my?l? ?e wszystko jest ju? po polsku (a by?o ma?o), tylko si? jednej rzeczy naszuka?em ale w ko?cu znalaz?em. ![]()
Maras dodał/a następującą plik:
|
|
|
|
| Przejdź do forum: |

.
Po wnikliwym przestudiowaniu instrukcji instalacji, stwierdzi?em ?e pope?ni?em b??d. Nie doda?em poprostu nowych pó? w tabelach. Po poprawieniu tego b??du wszystko jest jak nale?y. Mam screen obok ?ci?ganego pliku tak jak chcia?em. Nowo?ci? jest natomiast przycisk do uruchamiania downloadu (mo?na sobie wstawi? dowolnego gifa jako przycisk). Wielkie PODZI?KOWANIA dla Shaolin za pomoc przy szukaniu tego moda.