ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Problem z dat?
gemzio
Witam

Przepraszam, ?e zawracam g?ow?, ale szuka?em szukajk? na forum i nie znalaz?em odpowiedzi, która bym mnie satysfakcjonowa?a. Jest tyle porad z datami, ?e mo?e co? przeoczy?em, cho? nie s?dz?. Nie wiem, jakim cudem si? to si? sta?o, ale wszystkie daty na stronie zamieni?y si? na angielskie, i te z newsów, i z górnej belki i artyku?ów po prostu wszystkie. Jest mo?liwe, ?e co? gdzie? pokr?ci?em? I jak to odkr?ci?? Jednego dnia by?o wszystko Ok a na drugi dzie? wszystko zmienione. A nic w tym czasie nie robi?em. Próbowa?em zmieni? w theme.php ale nic to nie daje, tak samo w global.php. Macie jakie? pomys?y? Bo g?upio wygl?da ta data po angielsku.

Je?li kto? chce to zobaczy? prosz? na stron? www.puszczaki.ovh...

Jeszcze raz sorry, je?li gdzie? ju? to by?o.

Pozdrawiam

kolego! adresy www dawaj w znaczniku url! poprawi?em/crasch
Edytowane przez crasch dnia 03.03.2006 23:33:47

W?cibski Go??
Dodany dnia 26.10.2025 10:26:28
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
crasch
Jakie? pliki musia?e? edytowa? b?d? podmienia? - samo sie nie zrobi?o. Nadpisz locale [polish] i wejd? w panel admina/zarz?dzanie stron?/g?ówne ustawienia po czym zmie? j?zyk na angielski i zaakceptuj po tem zmie? na polski i zaakceptuj Grin no i powinno pomóc..

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

gemzio
Witam

Dzi?ki za pomoc crasch. Zrobi?em tak jak poradzi?e?, ale niestety nie pomog?o, nawet wymieni?em ca?y [polish] locale i nic tak my?la?em czy to si? nie przypadkiem od serwera nie zrobi?o, ale nie, inne strony na tym serwerze maj? normaln? dat?. Mo?e jaka? wtyczka mi co? chrzani. Na pewno nie odpuszcz?. Do adresu strony nie wstawi?em www bo nigdy nie dzia?a?o w ten sposób i o dziwo teraz dzia?aSmile www.puszczaki.ovh... a o url rzeczywiscie zapomnia?em mea culpa, mea maxima culpa. Oczywi?cie czekam te?, na jeszcze jakie? pomys?y jak to ugry??.
Pozdrawiam

crasch
Podaj kod z theme.php mo?e skórka ma zdefiniowan? w?asn? date.

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

gemzio
Themes Aztec ale my?l? ?e, to nie to bo przy innych skórkach jest to samo a wcze?niej tak nie by?o. Na wszelki wypadek podaj? kod theme.php z Aztec
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Pozdrawiam

gdy dajesz kod wy??czaj u?mieszki! poprawi?em/crasch
Edytowane przez crasch dnia 04.03.2006 13:43:17
Gdyby g?upot? siali, to by tak dobrze nie ros?a Smile

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Na ovh zmieniono php na 5.1.3 i odpalono bibliotek? date php-u mnie data te? sama uleg?a zmianie na angielsk?, na pewno zmieni?a si? ?cie?ka do pliku LC_TIME serwera ovh. Na razie(póki nie ustalimy ?cie?ki do polskiego LC_TIME ) pozostaje data cyfrowa albo javascript z theme po polsku.

wlodekp.europa.pl
gemzio
Witam

Zada?em pytanie na forum ovh o t? dat? i dosta?em odpowied? w linku pl.php.net/setlocale nic poza tym. Mo?e kto? z Was co? z tego rozumie bo ja nie za bardzo. Prosz? o pomoc.

Pozdrawiam

as
Czy Ty nie rozumiesz, ?e wzajemne relacje ??cz?ce Twoj? osob? z administracj? ovh oraz tamtejszym Forum (które notabene s? pod psem zwa?ywszy na odpowied?, której Ci udzielili) nie jest domen?, ani nie le?y w obszarze zainteresowa? tego Forum, gdy? Ono zajmuje si? Supportem PHP-Fusion jako takiego...
as

gemzio
Sorry ale szukam wsz?dzie odpowiedzi na dr?cz?ce mnie pytania nawet na forum ovh je?li kto? mo?e pomóc to oboj?tnie sk?d b?d?. Fakt ?e odpowied? na tamtejszym forum mnie nie zadowoli?a i by?a co najmniej dziwna, ale có? ka?dy ma jakie? swoje upodobania. Niestety nie ka?dy od razu staje si? "or?em" Smile i zna na wskro? php, sql itp. Nadal szukam odpowiedzi na moje dr?cz?ce mnie pytanie. Co z t? dat? Sad .

Pozdrawiam Wszystkich, którym chce si? pomaga? takim "brzydkim kacz?tkom" jak ja Grin
Edytowane przez gemzio dnia 05.03.2006 16:14:24

as
Przeca @wlodekp ju? Ci napisa? co z ni? jest, trzy posty wy?ej...
as

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Po bardzo owocnych i krótkich konsultacjach z administratrem ovh @?ab?d? zosta?a przywrócona polska data na tym serwerze w fusion. Nimniejszym dz?kuje mu równie? na naszym forum za szybk? reakcj?.

wlodekp.europa.pl
gemzio
Dzi?ki bardzo @wlodekp. Widzia?em Twoje owocne i krótkie konsultacje z administratorem ovh @?ab?d?. Dla mnie to naprawd? by?a czarna magia. Teraz data jest ok, jeszcze raz dzi?ki. Chyba mo?na zamkn?? ten temat.

Pozdrawiam

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl