ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 11

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
czy <iframe> odchodzi w niepami???
czarkowsky
witam!
chcia?bym wstawi? na swojej stronie ramki <iframe> .mam kilka d?ugich tekstów i chcia?bym, ?eby mo?na je by?o przewija? zamiast przesuwa? ca?? stron?. mam jednak w?tpliwo??, bo wydaje mi si?, ?e w xhtml-u powoli odchodzi si? od ramek. czy to prawda? ew. jaki? link, gdzie móg?bym przeczyta? cos wi?cej?
pozdrawiam!

przy okazji: jak mo?na zmieni? kolor suwaka w ramce? my?la?em, ?e za pomoc?:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

ale to nie dzia?a!? czy to dotyczy tylko formularzy?
no, dosy? tych pyta?. mo?e jaka? podpowied?...
Edytowane przez czarkowsky dnia 11.03.2006 09:32:16

www.miserere.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 08.09.2025 18:33:24
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
czarkowsky
o jak mnie cieszy tak du?e zainteresowanie tematemAngry!
widz?, ?e dobrze trafi?em!
gdyby jeszcze kto? móg? mi odpowiedzie?, b?d? bardzo wdzi?czny!
pozdrawiam wszystkich!

www.miserere.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
A czym tu si? interesowa?, wystarczy w google wpisa? iframe zgodno?? html i mo?esz zobaczy? opini?. Osobi?cie staram si? nie u?ywa? iframe(chocia? mam jeden ranking gogle). W czystym php nie ma poj?cia iframe ale skroling mo?na osi?gn?? za pomoc? stylu-stosuje to od zawsze ca?e menu mojej strony(lewy panel) opiera si? na tej zasadzie. http://zdzplock.e... zaobserwowa?em problemy z dynamiczn? grafik? php wstawian? w iframe w firefixie(b?edy). Tyle z moich do?wiadcze?.
Edytowane przez wlodekp dnia 12.03.2006 20:22:24

wlodekp.europa.pl
as
Faktycznie ?le trafi?e?... PHP-Fusion jest oparty (jak sama nazwa wskazuje) na j?zyku PHP i w orginalnej jego wersji nie ma ani jednego, male?kiego nawet kodziku z u?yciem funkcji iframe. Twoje ironizmy na brak odpowiedzi w tym temacie s? wi?c uzasadnione. Poczekaj jeszcze chwil? jak zaczniemy ironizowa? z Ciebie, ?e do pogaw?dki o znormalizowanych wielko?ciach gwo?dzi, wybierasz piekarni? zamiast sklep ?elazny...
as

czarkowsky
o "iframe" spyta?em w tym dziale poniewa?, jak sama nazwa mówi to tutaj w?a?nie ma?na porusza? takie tematy. i nie chodzi mi bynajmniej o php tylko jak napisa?em o html, czy jak kto woli xhtml.
zanim pan As zacznie odpowiada? niech najpierw przeczyta w jakim dziale sie znajduje, pó?niej dok?adnie przeczyta pytanie i dopiero jesli ma cos ciekawego do powiedzenia niech ?mia?o pisze...
nie rozumiem oburzenia co do poczucia humoru... gdyby by?o z?o?liwe nie pozdrawia?bym Was serdecznie. a jak wida? od razu kto? si? zainteresowa?, wi?c panie As trzeba sie umie? ?mia? ...tak?e z siebie (zapraszam do mojego pytania na temat new navigation panel).
jeszcze raz gor?co pozdrawiam!!!
Edytowane przez czarkowsky dnia 12.03.2006 21:23:57

www.miserere.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl