ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 10

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
wyci?ganie emaili w celach przesy?ania reklamy
scorpio70
Wyci?ganie emaili w celach przesy?ania reklamy

Witajcie,
pisz? z takim oto problemem: (troche opowiem)
mam na serwisie usera, który uwielbia spamowa? moja stron? róznymi reklamami, informacjami itp na temat swojej dzia?alno?ci, a najchetniej spamuje FORUM. Prze?y?em to w miar? spokojnie chociaz nie obesz?o sie bez rozmowy.. o to ona:
Witam,
serwis-masazysta jest najezdzany przez Twoje reklamy, info o kursach, pisz? najezdzany wrecz nie bywa?? si??..... nic po za tym spamem Twoja osoba nie wnosi w rozwój tej strony. Mo?e co? w zamian?? za tego typu reklam?....
pozdrawiam
MB

poda? taka odpowiedz:
marcin
to ze na forum jest juz 81 uczestnikow jest zasluga twoja jak i w (mniejszym stopniu) moja.

dzieki fotografiom masazu tajskiego w galerii setki osob wchodzi na twoj portal - a znajduja te zdjecia przez moje ogloszenia na roznych portalach i przez maile ktore wysylam to setek osob w calej polsce.
ten proces nazywa sie symbioza
nie jestem pisaty - od 16 lat nie uzywam polskiego.
wysle tekst mailem
janek

przyja?em do wiadomo?ci tym bardziej ?e info da artyku?u nades?a? tak jak obieca?. Niby problem z g?owy.... ale nie.... okaza?a si? ?e to nie koniec problemów. Dzisiaj dosta?em od userów maile (3 maile) podobnej tres?i... a mianowicie: ?e dostaj? od tego w?asnie go?cia prywatne maile tak?e z reklam? Shock Domysli?em si? i? go?? wyci?ga z profila ka?dego u?ytkownika adres emailowy i pisze do nich wiadomo?ci , najcze?ciej reklamowe. Tak w?a?nie to wygl?da. Wiem ?e adres w profilu jest jakby dost?pny i ?e user go udost?pnia z w?asnej woli (no mo?e troche njie ma wyjscia) ale czy takie zachowanie "janka" jest przyj?te jako normalne czy te? raczej zachowanie to jest chamskie?.... i dalej czy takiego go?cia powinienem banowa? (bo rozmowa juz by?a i nie da?a rezultatów) czy te? przej?? do porz?dku dziennego i to ola? ?
kochani prowadzicie rózne serwisy, strony macie przeró?nych userów i problemy te? macie... jak post?piliby?cie w takim przypadku. Prosze o pomoc
pozdrawiam
scorpio70

www.workfit.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 08.09.2025 18:32:30
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
wlodi
Ja bym go zbanowa? Wink

http://telegram.revo.la
jantom
Te? bym tak zrobi?. Szczególnie, ?e w Polsce spam jest zakazany i je?li si? nie myl?, to podchodzi pod który? tam paragraf. Ban zdecydowanie si? takiemu go?ciowi nale?y.

http://jantom.info
filipb
Polecam ta lektur?: http://www.nospam.../prawo.php. Juz po pobierznym przeleceniu tekstu wida?, ?e go?? ?amie prawo. Ostrze?enie a po?niej ban, to moja rada.
Pozdro

Fil

scorpio70
Dziekuje za odzew,
poniewa? wszczyscy byli za BANEM, tylko ~filipb okaza? troche dobroci Smile proponuj?c ostrze?enie... zrobi?em w/d jego mysli... go?c dosta? ostrze?enie..... i podzia?a?o jak na razie.
pozdrawiam
scorpio70

www.workfit.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl