Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.
jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o
jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu
Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.
Nasza strona u?ywa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Wi?cej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatno?ci.
Aby strona dzia?a?a poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Czy kto? mo?e mi pomóc rozwi?za? ten problem? Wszystko do tej pory dzia?a?o ok. Otwieram po jakim? czasie stron? i widz? taki wpis na stronie g?ównej:
"Got error 28 from table handler
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/drobnin/public_html/fusion_core.php on line 81
Got error 28 from table handler
Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/drobnin/public_html/fusion_core.php on line 86
Got error 28 from table handler
O co tu chodzi? Czy jest jaki? ratunek dla mnie?
Stron? mam na NETLOOK-u
Dzi?ki. Podmieni?em. Wystarczy?o na jaki? czas i znowu to samo. Po dziesi?ciu minutach wszystko wróci?o do normy (ale ju? nie podmienia?em pliku). Dzisiaj z rana jest normalnie. Ale co to mog?o by?? Przy wersji 4.1 nic takiego si? nie dzia?o.