ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 21

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Skórka dla osoby sparali?owanej
wrzos01
Kochani bywalcy forum musze sie do Was zwróci? z tym pytaniem bo je?li nie Wy to juz nie wiem kto...
Mam znajom? osob? która jest ca?kowicie sparali?owan? porusza tylko g?ow? ale jest aktywnym uczestnikiem ?ycia w internecie (tylko to jej pozosta?o poza rodzin?) Jest to m??czyzna kochaj?cy motory.
Czemu o tym pisz? mianowicie dla tego ze jego marzeniem by?o mie? stron? o sobie i o motorach powiedzia?em ?e mu pomog? czyli znajd? i za?atwi? serwer postawie CMS'a bo dla niego to b?dzie jednak naj?atwiejsze w obs?udze. Ale mam du?y problem nie mog? nigdzie znale?? skórki o tematyce motorów.... czyli motory motorki i jeszcze raz motorki....
Czy mo?e kto? z Was ma takow??
Naprawd? jest to dla tego cz?owieka wa?ne, ja nie potrafi? zrobi? takiej skórki wiec zwracam si? z pytaniem do Was czy mo?e macie gdzie? takow?.
Wielokrotnie przekona?em sie ?e mo?na liczy? na u?ytkowników internetu wiec mo?e i teraz uda si? pomóc cz?owiekowi dzi?ki Wam...
Oczywi?cie o wszystkim o czym pisze mog? w miar? mo?liwo?ci udowodni? aby?cie nie my?leli ?e to skórka potrzebna mi osobi?cie....
Ja mam swoj? stron? i nie potrzebuje innej. Jest ona w moim profilu mo?na poogl?da?.

NAPRAWD? BARDZO PROSZ? WAS O POMOC DLA JANUSZA
Mam nadziej? ?e ten post umie?ci?em w dobrym miejscu i moderator go nie skasuje ale je?li nie, to bardzo prosz? o przeniesienie go w bardziej odpowiedni for i umo?liwienie wypowiadania si? w tym temacie.
Po prostu kto? potrzebuje Naszej pomocy.... Marcin N

Nie, nie jest we wlasciwym miejscu! Przenioslem/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 25.03.2006 15:08:02

www.zagiew.harc.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 07.09.2025 02:18:15
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
?ciema jakich ma?o... no ale ja cz?owiekiem ma?ej wiary jestem. B?ogos?awieni Ci co nie widzieli a uwierzyli...
as

wrzos01
Jak mog? ci udowodni? ?e mówi? prawd?? Zrobi? to je?li tylko nie powiesz ?e chcesz z nim zatanczy? mog? poda? jego login na Skype je??i chcesz oczywi?cie na prv ale b?dziesz sie musia? przyzwyczai? do rozmowy z nim bo mo?e mówi? tylko w momencie kiedy wydycha powietrze wt?aczane przez respirator. Podam ci moje GG wszystko ci podam zalezy mi aby Janusz mia? to co by chcia?.

www.zagiew.harc.pl
as
Twoja determinacja w dr??eniu tego tematu przekona?a mnie... jeste? OK, Twój post jest OK i Twoja pradomówno?? jest OK...
as

wrzos01
Dzi?kuj?... my?l? poprostu ?e jakby? zerkno? na moja stron? to wiedzia?by? czemu to robi? cho? jestem ca?kowicie zdrowy.
A i jeszcze jedno, ja osobi?cie naprawd? nie znosze motorów Smile

www.zagiew.harc.pl
wrzos01
Naprawde nie ma tu nikogo z tematem skórki o motorach??
O motoryzacji itp... naprawd? licz? na pomoc w tym temacie dla mnie nie do przeskoczenia...
M.

www.zagiew.harc.pl
as
Nie flooduj... czekaj cierpliwie, a? kogo? Twoja oferta skusi. Inaczej trzeba b?dzie zrobi? DELETE i dostaniesz fig? z makiem, a nie odpowied?
as

JazOOn
as napisa?/a:
Nie flooduj... czekaj cierpliwie, a? kogo? Twoja oferta skusi. Inaczej trzeba b?dzie zrobi? DELETE i dostaniesz fig? z makiem, a nie odpowied?

ju? si? skusi?em Smile skontaktowa?em si? per mail. ale pisze tu na wszelki wypadek, machne t? motocyklow? skórk? ale narazie jestem w trakcie przeprowadzki, jak tylko uporam si? z tym i prze??cz? mi DSL na now? chat? zrobi? t? skórk?

Edit:
Skórka gotowa. Chcia?bym was zaprosi? na stron? tej osoby.

janusz.avx.pl/fusion/images/janusz.jpg
Edytowane przez JazOOn dnia 23.04.2006 23:43:18

Pieka
Brawo JazOOn!
Bardzo ladna skorka Smile
Ten zegar jest extra, ale po chwili mozna dostac swira od jego tykania... Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
JazOOn
Pieka napisa?/a:
Brawo JazOOn!
Bardzo ladna skorka Smile
Ten zegar jest extra, ale po chwili mozna dostac swira od jego tykania... Wink

kliknij na sekundnik Grin

Pieka
Fajne Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
soldier175
Spoko skin nie ma co.
Edytowane przez soldier175 dnia 24.04.2006 00:58:31

JazOOn
soldier175 napisa?/a:
Spoko skin nie ma co.

stara?em sie...2 nocki do 4 rano zarwane...

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl