ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Szukam wtyczki liga typerów
marek88
Witam.
Poszukuj? wtyczki lub czego? podobnego do ligi typerów, czyli ja ustawiam jakie? mecze, a ludzie typuj? i za dobrze wytypowany wynik dostaj? punkty i tak przez ca?y sezon i ?eby pokazywa?a si? tabela kto ma nawi?cej. Jest co? takiego, a je?li nie ma to czy móg?by kto? takie co? napisa??
Wiem, ?e to przyda?o by si? wielu osobom (mi rówie? Grin)

P.s. Je?eli nie ma takiej wtyczki (i nie b?dzie) to mo?e by? jaka? strona internetowa, która oferuje takie us?ugi, czyli, zebym móg? stworzy? w?asn? lig?.
Pozdrawiam.

www.e-siatka.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 07:19:33
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
wed?ug mnie to modu? bulkmacherski - nie jest to takie hop siup, jesli chce si? mie? sensown? zabawk?.
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

marek88
Chodzi mi o tak? wtyczk? jaka jest w jportal.

www.e-siatka.pl
SebaZ
a sk?d ja mam wiedzie? co jest w jportal?
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

marek88
No to opisze o co mi chodzi.
Chodzi mi o tak? wtyczk?, ?e ustawiam sobie mecze , które mo?na obstawia? no i zarejestrowani u?ytkownicy widz? tabelk? i mog? wpisywa? wynik jaki obstawiaj?. I np. za prawid?oe obstawienie wyniku w setach (chodzi o typer siatkarski) dostaje si? 3 punkty, za prawid?o wytypowanie zwyci?zcy 2 punkty a za wytypowanie, ?e b?dzie tie-break, ale z?e wytypowanie zwyci?zcy 1 punkt. No i ka?dy u?ytkownik typuje i po ka?dej kolejce zliczaj? mu si? punkty i pokazuje si? tabela np. pierwsza 10.
Tak na wszelki wypadek podam mój numer gg: 1871837
Prosz? o pomoc.
Pozdrawiam.

www.e-siatka.pl
as
Ja si? pytam... co to ma wspólnego z dobrym lub z?ym dzia?aniem PHP-Fusion ? Co to ma wspólnego z Supportem PHP-Fusion ?...
as

marek88
Nie rozumi? o co ci chodzi...

www.e-siatka.pl
as
Ka?dego szkoda... nie Ty pierwszy mnie nie rozumiesz
as

marek88
Ok. To jak istnieje taka wtyczka jak liga typerów lub poprostu typer do php-fusion?

www.e-siatka.pl
as
nie...
as

marek88
No to mam pytanie, ale nie zwi?zane z php-fusion.
Czy istnieje jaki? serwis, który oferuje tak? mo?liwo???? tzn, ze mo?na za?o?y? w?asny typer.

www.e-siatka.pl
as
Google... Jezu mój mi?y - obdarz mnie cierpliwo?ci? i zrozumieniem
as

marek88
Wybacz, ale szuka?em ju? na google i wyszukiwa?o mi tylko zak?ady bukmacherskie, w których ja mog? bra? udzia?. A mi chodzi o takie co?, ?e to ja wybieram spotkania a inni typuj?.

www.e-siatka.pl
SebaZ
musisz takie cos napisac. To jest modu? na którym si? z regu?y zarabia pieni?dze i wymaga du?o pracy. W?tpi? zeby kto? chcia? co? takiego odda? za free Frown

marek88
hehe ja na tym nie chc? zarabia? pieni?dzy, tylko to ma s?u?y? do zabawy Smile
No, ale trudno. B?d? musia? sobie jako? poradzi?. Smile

www.e-siatka.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
http://www.hotscr...-1696.html a dalej?

wlodekp.europa.pl
marek88
Dzi?ki. W???nie to wgrywam i mam nadziej?, ?e b?dzie mi to dzia?a? Smile

www.e-siatka.pl
Oxwood
ja sam znam 2 skrypty php dotycz?ce typerków. Jednym jest ju? wspomniany www.PredictionFoo..., a drugim Fuks Typer (adres zapomnia?em). Ale nie wiem czy jest mo?liwo?? ?eby wcisn?? to do fusiona Smile Dzia?a to jak oddzielna strona Wink

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Tutaj jest ten Fuks Typer-to polski skrypt.
http://skrypty.we...dex63.html

wlodekp.europa.pl
Dariusz720
tak ale te Typerki co zosta?y napisane wymagaja ponownego rejestrowania sie...
wi?c mo?e pokusi sie ktos o Typerka do fusionu...?Grin
[img]http://www.versilia.nazwa.pl/m3.gif[/img]

[img]http://www.versilia.nazwa.pl/userbarzawisza.jpg[/img]

http://www.kibicuj.com
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl