ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 11

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Domeny
FastMan
Witam , poszukuje jak najta?szej domeny typu .pl , .org , .com , .net , .biz , .info czyli domeny jednowyrazowej , której? z tych domen.Czekam na linki stron na których jest najtaniej jak ju? powiedzia?em
Z góry WIELKIE dzi?ki

W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 01:49:21
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
crasch
Ehhh, a znasz Google? To poszukaj jest tego mnóstwa. Ale dam Ci jeden magiczny link:

.nazwa.pl

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

m_i_n
Tez mam tam domeny, moze nie jest to najtaniej ale jest profesjonalnie. Mialem kiedys w innej firmie o jakies 10 zl taniej ale wole doplacic Pfft
Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu

http://www.bbproject.net
FastMan
na nazwa.pl domena fastman.org jest zaj?ta a na domeny.org jest wolna i o 1z? ta?sza , chyba sobie kupie Grin , a wiecie mo?e czy b?d? subdomeny np. cb.fastman.pl

[edit]:

aha i jeszcze jedno , ile kosztuje przed?u?enie na nazwa.pl bo na domeny.org jak klikne na 2 lata to jest 102 z? Frown

nie pisz posta pod postem!!! po??czy?em/crasch
Edytowane przez crasch dnia 28.03.2006 17:33:30

SebaZ
eh
cz?owieku, ja kjest zaj?ta gdzies domena to jej nigdzie nie wykupisz :/
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

FastMan
Ale na innych serwisach pisze ?e nie , ale z??o?my ?e wykupie np. fastman.biz i ile b?de p?aci? za przed?u?enie i czy s? tam subdomeny , przyk?ad cb.fastman.biz

crasch
FastMan napisa?/a:
na nazwa.pl domena fastman.org jest zaj?ta a na domeny.org jest wolna i o 1z? ta?sza , chyba sobie kupie Grin , a wiecie mo?e czy b?d? subdomeny np. cb.fastman.pl

[edit]:

aha i jeszcze jedno , ile kosztuje przed?u?enie na nazwa.pl bo na domeny.org jak klikne na 2 lata to jest 102 z? Frown

nie pisz posta pod postem!!! po??czy?em/crasch

ten pogrubiony tekst jest tekstem miesi?c! A mo?e nawet tego roku? Ju? dawno sie tak nie u?mia?em GrinGrinGrin.
Co do subdomen to rzecz jasna ?e b?d?, aha i nie mo?liwe jest ?e w jednym serwisie pisze ?e wolna a w drugim ?e nie.

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

FastMan
Dobra , a kto posiada domene .org .biz .info .net lub .com w nazwa.pl to ile kosztuje przed?u?enie konta??

Shaolin
FastMan, przecie? wszystkie te informacje masz w regulaminie Nazwa.pl!
Poka?, ?e umiesz czyta? ze zrozumieniem, zamiast pyta? na forum o takie rzeczy...

Co do rejestrowania domen - nazwa.pl jest jedn? z najbardziej uznanych firm, ale co za tym idzie jest równie? jedn? z najdro?szych! Je?li rejestrujesz domen? globaln? rozejrzyj si? za jakim? zagranicznym rejestratorem domen, bez wi?kszego trudu powiniene? oszcz?dzi? ok. 50%. Tanio polskie domeny mo?na kupi? np. w aledomena.pl - tyle, ?e to w?asno?? Ogicomu, wi?c musisz dwa razy przeczyta? umow? zanim zdecydujesz si? j? podpisa?... :-)
working

FastMan
Jednak zrezygnuje z tej domeny z jednego powodu: Przecie? mamy darmowe domeny Grin

crasch
He? Darmowe domeny? Chyba aliasy.

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

SebaZ
jest darmowe .be ale to mi sie kojarzy tylko i wy??cznie z koz? :/
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Pieka
SebaZ napisa?/a:

O malo sie nie posikalem ze smiechu hyh Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
crasch
A domeny *.be nadal s? za free? Ostatnio s?ysza?em ?e ju? trzeba p?aci?? Wink

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

SebaZ
Pieka napisa?/a:
SebaZ napisa?/a:

O malo sie nie posikalem ze smiechu hyh Grin

no ba Cool tylko i wy??cznie z tym Grin

a wracaj?c do tematu: jeszcze domeny .one.pl s? dobre. Mozna jako aliasy ale i jako domeny uzywac co jest ich plusem bo za darmo a mozna zaparkowa? i podpia? Smile

FastMan
a jaki jest link do tych domen .be bo jako? nie moge znale?? nigdzie

filipb
Wtr?ce i ja swoje 3 grosze. Od jakiego? czasu kupuje domeny tylko w home.pl, tam przy najmniej mam pewno??, ?e domena za któr? zap?aci?em jest moja. Swego czasu kupi?em domen? u jednego z "wiod?cych sprzedawców na rynku" i co si? okaza?o, kiedy chcia?em dokona? transferu, ona nie by?a moja Smile Za transfer musia?bym dop?aci? mniej wi?cej jeszcze raz tyle co za sam? domen?. Piku? je?li chodzi o sam transfer, ale je?li domena stanie si? popularna, jak? cz?owiek ma gwarancj?, ?e którego? dnia, zamiast swojej strony zobaczy jaki? sklep internetowy? :/
Pozdro

Fil

Shaolin
FastMan: nie chcesz p?atnej domenki to nie, przecie? nikt ci? do tego nie zmusi. Ale domena.pl wygl?da jednak du?o powa?niej, ni? domena.prv.pl, prawda? ;)
S? jeszcze ca?kiem fajne domenki sie.pl - ale p?atne. Za darmo mo?na sobie zrobi? z nich alias :-)
working

FastMan
wiem ale mo?na np. cb.e-clan.pl czy jako? tak a e-clan.pl jest darmowe Smile . I jeszcze raz powtarzam pytanie gdzie mo?na znale?? te darmowe domeny .be bo szuka?em i nie moge znale?? na google

SebaZ
http://www.dns.be...

http://www.e3inte...istration/

s?abo szukasz

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl