ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Infusion WebStats - nie dziala :-(
jajaja
Czy ktos wie dlaczego ten skrypt nie dziala pod v5. lub czy jest jakis sktypt do statystyk pod wersje 5 ale zeby byly sprawdzone??

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 18:08:32
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Shaolin
Ten skrypt, przykro mi, musi dzia?a? pod v. 5 Grin. Nie ma innej mo?liwo?ci Smile.

BTW jakie s? objawy "niedzia?ania" tego skryptu? Jakie? b??dy?

jajaja
Zaczne od tego ze nie zabardzo wiadomo czy cos musze zmieniac w jakims pliku zeby to skonfigurowac, czy tylko wysrtarczy skopiowac i powinno dzialac.
A teraz tak. Po zainstalowaniu wszysto jest ok.
W panelu Admina w pozycjach gdzie zarzadza sie inusionami jest WEBSTAT i jak tam wejde to mam: No Admin options for this infusion. rozumiem ze wszystko jest ok.
W blokach pojawil sie panel z linkiem do stst_panel_info. Zmienilem dostem jako dla Super admina (te sama zmiane na super admina robilem tez w menu MENU)
Teraz chce wejsc w link WEB Stat ktory pojawil sie w moim panelu jako link do statystyk. KLIKAM i .......
no i wlasnie tu sie wszystko wali, TZN
Pod PANELEM wywala mi taki komunikat:
Warning: Failed opening 'fusion_infusions/stats_info_panel/stats.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear'Wink in /home/users/one/public_html/test/fusion_infusions/stats_info_panel/stats_info_panel.php on line 10
no i wysiwtla mi okno ze statystyka, ale na niej tez jest blad:
Pod tabelka LAST VISIT wywala mi takie cos :
Warning: Division by zero in /home/users/one/public_html/test/fusion_infusions/stats_info_panel/index.php on line 308
Domyslam sie ze to wszystko musi tak byc i ze to dziala wszystko dobrze ??
Pozdrawiam i prosze o pomoc

Shaolin
Hmmm... Spróbuj odinstalowa? wtyczk? poprzez Panel Admina/Zarz?dzanie Wtyczkami Infusions - odinstaluj WebStats. Teraz ponownie za?aduj pliki WebStat na serwer (nadpisuj?c stare) i znowu zainstaluj - by?mo?e co? sie po prostu ?le wys?a?o Smile.

BTW nie musisz ustala? dost?pu do ca?ego panelu jedynie dla Admina - w sumie to wystarczaj?ce jest nadanie linkowi w menu dost?pu tylko dla SuperAdmina. Ale to chyba nie tutaj tkwi problem Sad

jajaja
powiem ta. po ponownym wgraniu piereszy blad zniknol. ale ten drugi o niemozliwocsi dzielenia przez 0 caly czas jest. nie zabardzo wiem o co chodzi ale bede walczyl

Shaolin
Heh... SO no, 1 - U mnie dzia?a Grin.

Spróbuj pobra? oryginaln? wersj? tego infusion - http://phpfusion-...?mod_id=19.

Najpierw odinstaluj star? wersj? poprzez Panel Admina/Zarz?dzanie Wtyczkami Infusions, potem usu? folder stats_info_panel z katalogu fusion_infusions na serwerze, umie?? na serwerze wersj? pobran? ze strony, do której link jest powy?ej (w ramce na samej górze masz link [download]) i ponownie zainstaluj.
Je?li nie b?dzie dzia?a?, to mo?esz dalej walczy?, ale nie tutaj - powiniene? to wtedy zg?osi? na phpfusion-mods.com - twedy Dj_baby (autor WebStats) powinien si? tym zaj??...

A je?li zadzia?a to zg?o? to tutaj - wtedy jest to prawdopodobnie mój b??d... Cool

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl